DESCARCA APLICATIA MOBILA

PREMII FASHION DAYS

Pentru toate astea, ai PRETURI SPECIALE sa mizezi pe acele outfituri in care experientele si aspiratiile tale prind si mai mult contur.

INTRA IN SHOP

© 2001- 2018 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

© 2001- 2018 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

Imbraca-te pentru viata pe care ti-o doresti de la un touch distanta!   DESCARCA APLICATIA mobila si bucura-te de cumparaturi rapide si eficiente!

p.s.: Daca vrei sa nu-ti scape chiar nimic, urmareste-ne zilnic!

© 2001- 2018 Dante International

© 2001- 2018 Dante International

ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ >ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ >
FÉRKIAKNAK

Ha megtaláltad a számodra ideális lábbelit, akkor biztos léptekkel haladhatsz a siker felé!

CONTUL MEU

CONTUL MEU

COSUL MEU

COSUL MEU

© 2001- 2019 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

© 2001- 2019 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

Intre timp, urmareste-ne zilnic!

1

3

Double-click to edit this text

facebook
youtube
instagram

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI 

(1) Campania publicitara Mastercard ,,Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii” (denumita in continuare „Campania”) este organizata de Mastercard Europe SA (Organizatorul-Operator de date cu caracter personal -  organizata sub legile Belgiei cu adresa inregistrata pe strada Chaussée de Tervuren nr 198A, B-1410, Waterloo, Belgia)

*prin intermediul agentiei de publicitate B.V. McCann-Erickson S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Jules Michelet nr. 18, sector 1, avand numar de identificare fiscala 8084031, atribut fiscal RO, reprezentata de dl. Bogdan Enoiu, in calitate de Director General, care va actiona ca Agentie de publicitate si ca Imputernicit al Organizatorului, in sensul dat acestei notiuni de dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor nr 679/2016.

Pe perioada Campaniei, Imputernicitul Organizatorului B.V. McCann-Erickson SRL, va coordona derularea Campaniei prelucrand urmatoarele date cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei: nume, prenume castigator , exclusiv in scopul indeplinirii obligatiei legale de publicare a castigatorilor.

* si cu sprijinul MEDIAPOST HITMAIL S.A., cu sediul in Str. Siriului, nr. 42-46, etaj 3, tronson 1, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 / 8295/2000, CUI 13351917, atribut fiscal RO, reprezentata de dl. Marian Seitan, in calitate de Director General care va actiona cu aprobarea Organizatorului, ca imputernicit, in sensul dat acestei notiuni de dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor nr 679/2016.

Pe perioada Campaniei, Imputernicitul MEDIAPOST HIT MAIL SA, va desfasura urmatoarele activitati:

 • Constituie si administreaza, in conditii de deplina siguranta, o baza de date, care va cuprinde urmatoarele date cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei: nume, prenume, numarul de telefon, codul numeric personal conform cartii de identitate (doar pentru castigatorii ai caror premii depasesc valoarea de 600 lei) , adresa de livrare (se va solicita doar castigatorilor premiilor care se vor expedia prin curier), adresa de email (se va solicita tuturor castigatorilor in vederea trimiterii documentelor dovezii platii: extras de cont),un extras de cont valabil, care sa arate ca valoarea tranzactiei valabile inscrise in Campanie corespunde unei tranzactii cu cardul Mastercard sau Maestro conform conditiilor enumerate la  sectiunea 4, banca emitenta, contul IBAN in lei si sucursala (contul trebuie sa fie deschis pe numele castigatorului extras si se va solicita doar acelor castigatori care vor primii premiile in bani), date cu caracter personal ce vor fi prelucrate in conditiile mentionate in prezentul Regulament oficial;
 • Contacteaza si valideaza castigatorii tuturor premiilor acordate in Campanie prin inscrierea pe canalele SMS si/sau online;
 • Expediaza premiile catre castigatori si strange toate procesele-verbale semnate in urma inmanarii premiilor.
 • Extrage momentele castigatoare aferente premiilor acordate in aceasta Campanie;
 • Extrage castigatorul premiului cel mare la sfarsitul campaniei

(2) Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”).

(3) Regulamentul oficial este elaborat si va fi dezvaluit in conformitate cu legile aplicabile din Romania.

(4) Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil gratuit pe site-ul web http://www.mastercard.ro/promotii sau pe paginile de Facebook ale Mastercard Romania https://www.facebook.com/MastercardRomania.

(5) Detalii privind Campania promotionala pot fi solicitate la Infoline 021.207.00.14 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom), de luni pana vineri, intre 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

(6) Participarea la Campanie prin trimiterea unui SMS la numarul dedicat sau prin inregistrare pe site-ul web Mastercard www.mastercard.ro/participare va fi considerata acceptare a termenilor si conditiilor Campaniei conform celor prevazute in prezentul document si alte anexe care vor fi adaugate ulterior acestuia si comunicate ca atare consumatorilor.

(7) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin incheierea unui Act aditional la Regulament care va fi publicat pe site-ul web www.mastercard.ro/promotii si pe paginile de Facebook si aceste modificari vor intra in vigoare numai dupa publicare pe site. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

SECȚIUNEA 2.  DREPTUL DE PARTICIPARE

(1) La Campania publicitara pot participa toate persoanele fizice (cu varsta de cel putin 18 ani, la data inscrierii), cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor Mastercard Europe SA, ai B.V. McCann-Erickson S.R.L, si cei ai altor agentii implicate in punerea in aplicare a prezentei Campanii, precum si a rudelor de gradul intai (copii si parinti) si sotilor persoanelor mentionate mai sus.

(2) Participantul va participa la prezenta Campanie publicitara luand cunostinta de conditiile mentionate mai sus.


SECȚIUNEA 3. DURATA ȘI TERITORIUL CAMPANIEI

(1) Campania va incepe la data de 27 Iulie 2020, ora 00:01 si va  inceta la data de 30 Septembrie 2020, ora 23:59, ora Romaniei. Campania se va desfasura in Romania, la toate punctele de plata cu POS.

SECȚIUNEA 4. MECANISMUL DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI  

 • 4.1. Pentru a participa la aceasta Campanie, Participantii trebuie sa accepte urmatoarele conditii:
 • (1) Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 2 de mai sus;
 •  
 • (2) Participantul trebuie sa se inscrie in Campanie folosind oricare dintre cele 2 modalitati disponibile:
 • (2.1) trimitand cel putin un mesaj text la 3725, numarul de telefon mobil dedicat Mastercard cu valoarea tranzactiei, conform definitiei de la punctul 4.1.3 de mai jos, de la un numar de telefon valabil din oricare dintre retelele mobile Orange, Vodafone, Telekom, Digi.
 • sau
 • (2.2) trimitand online la adresa www.mastercard.ro/participare cel putin un formular care contine 2 date: numarul de telefon si valoarea totala a tranzactiei (cu TVA) in Lei, conform definitiei de la punctul 4.1.3.
 • (2.3) pentru a se putea califica in vederea castigarii premiului ce consta in smartwatch Fitbit Versa 2, participantul trebuie sa faca plateasca la POS cu telefonul mobil si sa trimita valoarea tranzactiei urmata de litera M prin sms la 3725, sau pe www.mastercard.ro/participare, bifand casuta aferenta platii cu telefonul

 •  
 • (3) Participantul va trimite o valoare a unei tranzactii valabile (cu TVA) in Lei, care indeplineste urmatoarele conditii:
 • (3.1) este platita cu un card emis sub marcile Mastercard sau Maestro, de o institutie romana care detine o licenta de emitere de la Mastercard.
 • (3.2) combinatia numerica sub forma in care apare pe chitanta POS primita, exemplarul clientului, pentru tranzactia trimisa: (cifre inaintea zecimalelor), (cifre dupa zecimale); sunt considerate valabile toate inregistrarile cifrelor corecte dinaintea combinatiei numerice zecimale si cifrelor de dupa zecimale de la (000) la (999).
 • (3.3) reprezinta valoarea unui produs sau serviciu cumparat de la orice locatie de pe teritoriul Romaniei dotata cu POS, pe durata Campaniei promotionale, indiferent de valoare.

 •  4) Participantul trebuie sa se inscrie in Campanie in perioada 27 Iulie – 30 Septembrie 2020

 •  (5) Fiecare inscriere in Campanie este valabila daca sunt indeplinite conditiile enumerate la punctul 4.1.

 • (6) Un participant poate trimite maxim 5 intrari/tranzactii corecte pe zi.

(7) Participantul va inscrie in campanie o singura data suma aferenta unei tranzactii (indiferent daca inscrierea va fi castigatoare sau nu) si numai in modalitatatea prevazuta in Sectiunea 4.2. In cazul in care, la verificari ulterioare, Organizatorul constata ca aceeasi suma este inscrisa de mai multe ori de catre Participant, acesta va lua in considerare doar prima inscriere pentru numarul de telefon corespunzator primei inscrieri, ordinea inscrierilor fiind cea cronologica raportata la ora receptiei in baza de date a Organizatorului. In cazul in care Participantul, poate face dovada cu chitante POS sau cu extrase de cont aferente fiecarei inregistrari, atunci Organizatorul va considera valide toate inscrieri pentru care Participantul prezinta chitante POS.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii, precum si a Organizatorului. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea Participantului in cauza din Campanie si cu sesizarea organelor de cercetare penala, Organizatorul urmand sa informeze respectivul participant cu privire la aceasta decizie. Organizatorul poate efectua verificari pe tot parcursul Campaniei, solicitand Participantului chitantele POS aferente fiecarei inregistrari.

 • 4.2. Inscrierea in cadrul  Campaniei:
 • 4.2.1. Participantii se pot inscrie in Campanie in orice moment, incepand cu 27.07.2020 (ora 00:00:01) si pana la data de 30.09.2020 (ora 23:59:59)
 • 4.2.2. Participantii se vor inscrie prin oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

 • (1) Mesaj text prin sms:
 • Trimitand un mesaj text la numarul 3725  (tarif gratuit in retelele Orange, Vodafone si Telekom, Digi) continand valoarea tranzactiei valabile conform descrierii de la punctul 4.1.3.

 • (1.1.) Participantul va primi imediat raspuns prin SMS cu unul dintre urmatoarele mesaje:

 • Pentru fiecare SMS castigator, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 • Felicitari! Ai castigat x (se va detalia in functie de tipul de premiu alocat campaniei). Pastreaza chitanta POS. Detalii la 021.207.00.14 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom)
 •  
 • Pentru fiecare SMS necastigator, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:
 •  
 • Ai intrat in promotie! Plateste in continuare cu Mastercard in orice locatie cu POS. Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig. Detalii pe mastercard.ro

 • c) Pentru fiecare mesaj transmis inainte de inceperea Campaniei, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

Promotia Mastercard nu a inceput inca. Inscrie valoarea tranzactiei incepand cu 27.07.2020


 • d) Daca un Participant introduce intr-o zi calendaristica mai mult de 5 intrari corecte, acesta va primi urmatorul mesaj:

 • Ai atins limita maxima de 5 tranzactii pe zi. Retrimite valoarea tranzactiei in alta zi din perioada Campaniei!

 • e) Daca un Participant trimite un SMS dupa terminarea  Campaniei, acesta va primi urmatorul mesaj: 

 • Promotia Mastercard  s-a incheiat la data de 30.09.2020. Iti multumim pentru participare! Urmareste-ne pe mastercard.ro.
 •               
 •               f) Daca un participant trimite un mesaj care nu contine valoarea tranzactiei: 
 •  
 • Mesajul trimis nu contine valoarea tranzactiei. Te rugam sa trimiti valoarea numerica a tranzactiei. Succes!
 • Sau 
 • (2) Online:

 • Prin introducerea valorii tranzactiei valabile si a numarului de telefon mobil pe site-ul web www.mastercard.ro/participare, versiunea desktop sau pentru telefon mobil, fara a fi nevoie sa creati un cont cu cod de securitate captcha.

 • (2.1.) Participantul va primi imediat o confirmare cu unul dintre urmatoarele mesaje:
 •  
 • Pentru fiecare inscriere castigatoare, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 • Felicitari! Ai castigat x (se va detalia in functie de tipul de premiu alocat campaniei). Pastreaza chitanta POS. Detalii la 021.207.00.14 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom)

 • Pentru fiecare inscriere necastigatoare, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:
 • Ai intrat in promotie! Plateste in continuare cu Mastercard in orice locatie cu POS. Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig. Detalii pe mastercard.ro

 • c) Pentru fiecare inscriere  transmisa inainte de inceperea Campaniei, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

Promotia Mastercard nu a inceput inca. Inscrie valoarea tranzactiei incepand cu 27.07.2020.


 • d) Daca un Participant introduce intr-o zi calendaristica mai mult de 5 intrari corecte, acesta va primi urmatorul mesaj:

 • Ai atins limita maxima de 5 tranzactii pe zi. Retrimite valoarea tranzactiei in alta zi din perioada Campaniei!

 • e) Daca un Participant trimite un mesaj dupa terminarea  Campaniei, acesta va primi urmatorul mesaj: 

 • Promotia Mastercard  s-a incheiat la data de 30.09.2020. Iti multumim pentru participare! Urmareste-ne pe mastercard.ro.

 • f) Daca un participant trimite un mesaj care nu contine valoarea tranzactiei: 
 • Mesajul trimis nu contine valoarea tranzactiei. Te rugam sa trimiti valoarea numerica a tranzactiei. Succes!

 • 4.2.3. Un participant poate efectua oricate tranzactii Mastercard si Maestro la orice locatie cu POS de pe teritoriul Romaniei si poate trimite zilnic maxim 5 mesaje, respectiv 5 intrari corecte corespunzatoare, care contin valori ale tranzactiilor valabile, indiferent de metoda de inscriere aleasa (SMS si / sau web).

 • 4.2.4. Trimiterile efectuate in urmatoarele conditii nu vor fi considerate inscrieri valabile in Campanie (mesaj text sau online):
 • (1) Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Campaniei promotionale
 • (2) Daca mesajele trimise contin alte informatii decat cele mentionate in prezentul Regulament.
 • (3) Daca participantii utilizeaza pentru trimiterea SMS-urilor sau, daca este necesar, indica in formularul online de pe site-ul web al promotiei www.mastercard.ro/participare, versiunea desktop sau pentru telefon, numere de telefon nevalabile, nealocate, care nu pot fi identificate sau care nu apartin uneia dintre retelele mobile indicate la articolul 4.1.2.
 • (4) Pentru a verifica corectitudinea mesajului text trimis de Participant si pentru validarea inscrierii extrase, operatorul Infoline desemnat de Organizator va solicita castigatorului un extras de cont valabil drept dovada a Tranzactiei POS/chitanta POS aferenta tranzactiei desemnata castigatoare.

 SECȚIUNEA 5. DESCRIERE PREMII

Pentru a castiga unul dintre premiile oferite in prezenta Campanie publicitara, participantii trebuie sa indeplineasca prevederile si conditiile mentionate la Sectiunea 4 din prezentul Regulament; nerespectarea oricareia dintre acestea (prevederi/conditii), va avea drept consecinta, anularea inscrierii.

Premiile si coordonatele acestora nu pot fi modificate, mutate, ajustate sau acordate sub forma de bani . In cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Un participant are dreptul sa castige cate un singur premiu din fiecare categorie de mai jos.

Premiile acordate in cadrul Campaniei , constau in:

 • Premiul cel mare constand intr-o rulota Fiat RVSTARS 69 Plus 2020 in valoare de 46,410 euro cu TVA inclus  va fi castigata prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei. Valoarea rulotei in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Toate detaliile despre rulota se regasesc in anexa de la sfarsitul regulamentului.

 • 90 de carduri prepaid Edenred in valoare de 1000 lei fiecare cu TVA inclus, castigate prin momente castigatoare. Cardurile Edenred vor fi folosite conform instructiunilor de utilizare mentionate pe acestea si doar in reteaua de parteneri Edenred ce poate fi consultata pe https://www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere dupa predarea cardurilor, acestea facand obiectul companiei Edenred Romania SRL.

 • 9 smartwatch Fitbit Versa 2, NFC, Black in valoare de 930 lei fiecare cu TVA inclus, castigate prin momente castigatoare. Doar participantii care fac tranzactia Mastercard cu telefonul sunt eligibili sa castige acest premiu.


 • 10,000 linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production, in valoare de 12 lei cu TVA inclus fiecare link. Linkurile vor fi trimise prin sms (pe acelasi numar de telefon pe care s-au inscris in campanie) in momentul in care participantii au fost desemnati castigatori.

Castigatorii premiilor constand in carduri prepaid Edenred si smartwatch Fitbit Versa 2, NFC acordate prin momente castigatoare vor fi contactati pe numarul de telefon cu care s-au inscris in Campanie, in termen de 5 zile lucratoare de cand au primit sms-ul. Castigatorul premiului cel mare va fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la ziua tragerii la sorti. Castigatorii premiilor constand in linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production nu vor fi contactati telefonic, acestia primind automat link-ul prin sms. 

Se vor extrage in total 10,099 momente castigatoare, iar la finalul campaniei se va extrage castigatorul premiului cel mare, plus 5 rezerve. In final vor fi 10,100 castigatori.

Valoarea unitara neta a premiului cel mare  este de 224,661 lei

Valorea unitara bruta a premiului cel mare  este de 249, 557 lei

Valoare unitara neta a premiilor de la punctul 2 este de 1000 lei

Valoarea unitara bruta a premiilor de la punctul 2 este de 1,044 lei

Valoarea totala neta a premiilor de la punctul 2 este de 90,000 lei

Valoarea totala bruta a premiilor de la punctul 2 este 93,960 lei

Valoare unitara neta a premiilor de la punctul 3 este de 930 lei

Valoarea unitara bruta a premiilor de la punctul 3 este de 967 lei

Valoarea totala neta a premiilor de la punctul 3 este de 8370 lei

Valoarea totala bruta a premiilor de la punctul 3 este 8703 lei

Valoare unitara neta a premiilor de la punctul 4 este de 12 lei

Valoarea unitara bruta a premiilor de la punctul 4 este de 12 lei

Valoarea totala neta a premiilor de la punctul 4 este de 120,000 lei

Valoarea totala bruta a premiilor de la punctul 4 este 120,000 lei

Valoarea totala neta a premiilor este de 443,031 lei

Valoarea totala bruta a premiilor este de 472,220 lei

La sfarsitul Campaniei, in functie de numarul premiilor efectiv castigate si de cursul valutar la care se vor achizitiona aceste premii, se va face un act aditional cu valoarea totala finala a premiilor.

 Un Participant poate castiga in cadrul Campaniei maxim 4 premii.

 SECȚIUNEA 6. EXTRAGEREA, VALIDAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR

 In cadrul Campaniei publicitare, premiile vor fi oferite prin momente castigatoare si prin tragere la sorti la finalul Campaniei. Baza de date pentru extragerea de la finalul Campaniei va contine toate SMS-urile si inscrierile online inregistrate in conformitate cu Sectiunea 4 din prezentul Regulament. La momentul extragerii vor fi incluse toate inscrierile. Inscrierile castigatoare vor face obiectul validarii conform prevederilor prezentului Regulament.

Momentele norocoase  vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public ce nu va fi facut public, anterior inceperii Campaniei. Va fi desemnat castigator Participantul care a transmis primul in Campanie o inscriere valida dupa un moment norocos, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul norocos si momentul inscrierii in Campanie. (Exemplu: Sa presupunem ca pentru ziua Z momentul norocos este ora hh:mm:ss. Va castiga Participantul care a transmis primul dupa momentul hh:mm:ss o inscriere valida). Daca intre doua momente norocoase nu s-a putut desemna niciun castigator pentru primul moment, va fi declarat castigator prima inscriere valida pentru primul moment norocos care nu s-a acordat (de ex: daca un moment castigator este ora 10:00 si urmatorul este 12:07, iar intre cele 2 momente nu au fost trimise  inscrieri valide, prima intrare  valida trimisa  dupa 12:07 va fi desemnata castigatoare pentru ora 10:00, iar a doua intrare valida trimisa va fi desemnata castigatoare pentru ora 12:07). De asemenea, urmatorii 2 Participanti ce indeplinesc conditiile de participare vor fi desemnati rezerve. In cazul in care niciuna dintre cele 2 rezerve nominalizate pentru un tip de premiu nu poate fi validata, premiul va ramane in posesia Organizatorului. Pentru premiile constand in linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production nu se vor desemna rezerve.

 (2) La sediul Mediapost Hit Mail din Str. Siriului, nr 42-46, et 3, sector 1, Bucuresti sau la sediul SPN Veritas cu adresa in Municipiul Bucuresti, strada Avram Iancu, nr. 7A, sector 2, inscrierile castigatoare vor fi extrase prin intermediul unei platforme digitale securizate furnizate de Mediapost Hit Mail, in prezenta unui notar public. Vor exista doua  extrageri: una in care se extrag toate momentele castigatoare si o extragere ce va fi facuta la sfarsitul campaniei si in care se va extrage premiul cel mare. Tragerea la sorti finala va fi efectuata in maxim 10 zile lucratoare de la incheierea Campaniei. 

(3) Dupa ce toate informatiile privind castigatorii extrasi sunt disponibile Organizatorului, comisia va valida faptul ca acesti castigatori extrasi indeplinesc prevederile si conditiile de la Sectiunea 4 a Regulamentului. Daca un castigator nu indeplineste conditiile, atunci comisia va utiliza rezerva aferenta momentului castigator si va repeta procedura de validare de mai sus cu acesta.

(4) Castigatorii premiilor de la punctele 1, 2 si 3, vor fi contactati de Organizator in termen de 5 zile lucratoare de la momentul in care au fost au fost informati ca sunt castigatori sau de la momentul la care a avut loc tragerea la sorti finala. Daca, in termen de 2 zile lucratoare de la data inceperii actiunilor de contactare, Organizatorul nu poate contacta castigatorii in urma apelarii telefonice de 2 ori in cursul fiecarei zile lucratoare, Organizatorul are dreptul de a-i invalida. Imediat dupa acordarea premiului, Organizatorul este eliberat de orice raspundere fata de castigatori care rezulta in baza prezentului Regulament.

(5) Convorbirile telefonice vor fi inregistrate pentru a putea fi utilizate ca mijloace de proba in eventualele contestatii in legatura cu procesul de validare a castigatorilor si de inmanare a premiilor oferite in cadrul promotiei, precum si pentru scopul verificarii modului in care este gestionata relatia cu participantii la promotie.

5.1. In urma acceptului inregistrarii apelului, Participantului i se va solicita sa:

Declare urmatoarele informatii (doar pentru premiile de la punctele 1,2,3)

- nume si prenume;

- codul numeric personal conform cartii de identitate valabile (se va solicita doar castigatorilor ale caror premii depasesc valoarea de 600 lei/premiu)

- adresa de livrare (se va solicita doar castigatorilor premiilor care se vor expedia prin curier);

- adresa personala de email (se va solicita tuturor castigatorilor in vederea trimiterii link-ului pentru incarcarea documentelor dovezii platii: extras de cont/chitanta POS)

- contul personal IBAN in lei si sucursala (contul trebuie sa fie deschis pe numele castigatorului extras si se va solicita doar castigatorilor care primesc si premii in bani) si  banca emitenta.

 Trimita o copie/poza a unui extras de cont valabil / copie a chitantei de POS aferenta tranzactiei, pe numele persoanei fizice participante care sa arate ca valoarea tranzactiei valabile inscrise in Campanie corespunde unei tranzactii cu cardul Mastercard sau Maestro conform conditiilor enumerate la capitolul 4  in termen de 5 zile lucratoare de la momentul contactarii telefonice. Trimiterea documentelor necesare parcurgerii procesului de validare se realizeaza prin incarcarea acestora intr-o pagina web, accesand link-ul securizat, in termenul specificat Participantul are la dispozitie doua modalitati de receptionare a link-ului securizat: SMS sau E-mail.  Link-ul securizat se va genera dupa finalizarea apelului, iar Participantul il va receptiona prin modalitatea aleasa in cadrul convorbirii telefonice.

5.2. In cazul in care Participantul nu doreste inregistrarea convorbirii sau nu doreste furnizarea tuturor informatiilor necesare procesului de validare, dupa incheierea apelului, acesta va primi un sms/ e-mail (daca s-a inscris in Campanie si cu adresa de e-mail) cu un link catre o pagina web unde poate completa datele sale necesare pentru procesul de validare si inmanare a premiului. Dupa prevalidarea informatiilor transmise prin completarea datelor, Participantul va fi informat de urmatoarea etapa a validarii.

Daca datele inscrise sunt corecte conform Regulamentului, acesta va primi link-ul securizat pentru incarcarea documentelor necesare validarii prin urmarea procedurii de mai sus de la punctul a.

(6) In urma verificarilor si a parcurgerii procesului de validare, Participantul va primi o confirmare a primirii copie/pozei documentului, iar in cazul in care se constata nereguli cu documentul primit, acesta va fi anuntat si rugat sa reincarce copie/poza documentului intr-un nou link ce ii va fi trimis.

 (7) In momentul finalizarii procesului de validare, Participantul va fi informat de statusul validarii (valid/ invalid) in termen de 10 zile lucratoare de la momentul primirii documentelor necesare validarii castigului.

(8) Imposibilitatea Participantului de a face dovada detinerii documentelor solicitate in termen, constatarea unor neconcordante sau nerespectarea conditiilor de validare descrise in prezentul Regulament duce la considerarea Castigului ca invalid, respectiv la pierderea dreptului de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

 (9) Daca un premiu nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participant a uneia sau a mai multor conditii de validare, Organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, urmatorul castigator aferent momentului castigator. Daca nici aceasta nu indeplineste conditiile necesare, se vor avea in vedere, in ordinea cronologica a inscrierilor, urmatorii castigatori aferenti momentului castigator. Acesti Participanti vor fi notificati si validati de catre Organizator in termen de maxim 5 zile de la data constatarii neindeplinirii de catre Participantul extras/desemnat initial a conditiilor prezentului Regulament.

(10) Participantii din prezenta Campanie au dreptul de a inainta reclamatii Organizatorului Campaniei in cazul in care considera ca au fost nedreptatiti.

(11) Pentru a fi considerate valabile, toate reclamatiile trebuie inaintate pana la data de 15.12.2020 la B.V. McCann- Erickson S.R.L. cu sediul in str. Jules Michelet nr. 18, sector 1, Bucuresti. Reclamatiile trebuie adresate in atentia echipei de cont Mastercard si trebuie sa includa o descriere a situatiei care a generat reclamatia si un numar de telefon valabil. B.V. McCann- Erickson S.R.L. va avea putere de decizie completa si definitiva asupra reclamatiei.

(12) Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi afisate pe site-ul web www.mastercard.ro/promotii in termen de 20 de zile calendaristice de la validarea acestora.

(13) Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun fel de interdictii ale castigatorilor, pentru absenta documentelor de identitate sau nevalabilitatea documentelor castigatorilor.

(14) Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii nu vor face nicio plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (de exemplu, impozite, etc).

Pentru castigatorul premiului cel mare, se va considera ca intrarea in posesie are loc in momentul in care castigatorul semneaza procesul verbal de predare-primire a premiului si restul de documente necesare inmatricularii rulotei ce vor fi puse la dispozitia acestuia de catre organizator odata cu predarea premiului. Predarea premiului cel mare se va face personal, la o locatie stabilita de comun acord.

Pentru castigatorii care vor primi premiile de la punctele 2 si 3 prin curier privat se va considera ca intrarea in posesie are loc la momentul in care castigatorul semneaza procesul-verbal de predare a premiului. Premiile care se vor expedia prin curier privat, pe cheltuiala Organizatorului se va realiza ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public, pe website-ul www.mastercard.ro/promotii.

Exclusiv in situatia castigatorilor care vor primi premiile prin curier privat, urmatoarele date cu caracter personal vor fi transferate de catre Organizator sau Imputernicitii sai, in depline conditii de siguranta firmei de curierat in scopul predarii premiilor: nr de telefon, nume, prenume, adresa de livrare. In acest caz, datele cu caracter personal vor fi prelucrate conform legislatiei in vigoare.

 Pentru castigatorii premiilor de la punctul 4 care vor primi premiile prin sms se va considera ca intrarea in posesie are loc la momentul transmiterii sms-ului. Trimiterea sms-urilor se va realiza in momentul in care castigatorul primeste mesajul castigator.

Participarea  la aceasta Campanie promotionala poate implica consimtamantul castigatorilor pentru faptul ca, in baza acordului lor expres si liber exprimat, in scris, Organizatorul sa poata realiza fotografii cu castigatorii in scopul asocierii cu marca „Mastercard”, insa numai in legatura cu prezenta Campanie promotionala si fara a aduce atingere imaginii sau drepturilor acestora. Cesiunea si utilizarea acestor fotografii de catre Organizator se vor face fara nicio plata suplimentara pentru castigatori. Castigatorii carora li se va solicita realizarea fotografiilor vor semna o declaratie scrisa in acest sens, la momentul semnarii procesului-verbal de predare-primire a premiului, exprimand acceptul sau refuzul, neexistand nicio conditionare a validarii premiului sau a intrarii in posesia premiului, de acest eventual accept.

(15) In cazul tranzactiilor efectuate de persoane fizice prin carduri atasate unui cont deschis in numele unei persoane juridice, castigatorul va fi desemnat persoana fizica individuala desemnata de titularul cardului numita printr-o declaratie expresa in acest sens, emisa de persoana juridica. Prin urmare, in aceasta situatie, dupa desemnarea castigatorilor, Organizatorul va contacta persoanele desemnate de persoanele juridice in conformitate cu conditiile de valabilitate de mai sus.

(16) Curierul privat va incerca sa livreze premiul de maximum 2 ori la adresa indicata de castigator in procesul de validare, in cursul zilelor lucratoare (luni-vineri) in intervalul orar 09:00-17:00.  La ridicarea premiului, castigatorul trebuie sa semneze un proces - verbal de predare-primire. Castigatorii premiilor constand in “linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production” nu vor semna process verbal de predare-primire premii.

(17) Premiile care nu vor fi acordate in cursul Campaniei promotionale vor fi anulate, vor pierde calitatea de premiu si vor ramane proprietatea Organizatorului.

(18) La sfarsitul campaniei se va face un Act aditional cu valoarea comerciala finala a premiilor.

SECȚIUNEA 7. TAXE SI IMPOZITE

 Organizatorul Campaniei nu este responsabil pentru plata taxelor, impozitelor sau altor obligatii financiare aferente premiilor acordate, cu exceptia impozitului pe venitul din premii aplicat in cota de 10% din valoarea bruta a premiului, taxa pe care Organizatorul Campaniei are obligatia de a o calcula, retine si transfera la bugetul de stat in conformitate cu prevederile Legii  227/2015 privind Codul Fiscal, articolele 108-110.

Este posibil ca acest bun sa presupuna plata unor taxe adiacente detinerii proprietatii, prin urmare recomandam castigatorului sa le verifice inainte de a participa la campanie. Inscrierea in promotie presupune ca a luat la cunostinta si a acceptat existenta si valoarea acestor taxe.  

SECȚIUNEA 8. Incetarea CAMPANIEI

Campania va incepe la data de 27 Iulie 2020, ora 00:01 si se va incheia la data de 30 Septembrie 2020, ora 23:59, ora Romaniei, si va inceta doar in cazul unui eveniment de forta majora - care poate face imposibila desfasurarea Campaniei sau in cazul in care Organizatorul Campaniei decide acest lucru, dezvaluind incetarea in mod public, prin intermediul site-ului web www.mastercard.ro/promotii si printr-un act aditional semnat in aceasta privinta, care va fi incarcat ulterior pe site-ul web al campaniei, www.mastercard.ro/promotii.

 SECȚIUNEA 9. LITIGII 

Eventualele litigii care apar intre Organizator si participantii la prezenta Campanie vor fi solutionate pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele de judecata romane competente.

Toate litigiile privind proprietatea tranzactiilor efectuate cu instrumente de plata demise sub marca Mastercard sau Maestro nu vor afecta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei validate in conformitate cu prezentul Regulament Oficial.

SECȚIUNEA 10. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

 Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei validate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda garantie privind termenul de utilizare sau functionarea premiilor acordate.

 SECTIUNEA 11.  CONFIDENTIALITATEA DATELOR, PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se vor regasi in Anexa denumita ,,Protectia Datelor’’ la prezentul Regulament, parte integranta din prezentul Regulament.

Solicitarile/reclamatiile privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal se pot depune conform indicatiilor din anexa ,,Protectia Datelor’’

 Anexa 1:  specificatii Rulota FIAT RVSTARS 69 PLUS-2020

Motor : Fiat Ducato

Putere : 120 CP

Capacitate cilindrica : 2300 cc 

Cutie de viteze manuala: 6 + 1 trepte 

Norma de poluare: EURO 6D

Tractiune: fata

Lungime exterioara (mm) : 7353mm

Latime exterioara (mm) : 2340 mm

Inaltime exterioara (mm) : 2930 mm

Masa maxima autorizata: 3500 kg

Combustibil: Motorina 

Nr. locuri omologate: 5

Nr. locuri de dormit: 4

Culoare standard: Alb

Autovehicul nou

Model 2020

Echipare:

- Rezervor apa curata 100 l
- Rezervor apa uzata 100 l

- Chiuveta bucatarie

- Aragaz 3 ochiuri

- Frigider 95 l

- Masa 

- Dulapuri 

- Banchete

- Pat dublu spate

- Pat rabatabil deasupra locului de servire a mesei
- Baie complet echipata cu chiuveta, WC ecologic si cabina dus separata

- Sistem de incalzire Truma Combi C4 cu boiler integrat

- Spoturi luminoase 12 V
- Instalatie electrica 220 V
- Transformator electric de la 220 CA la 12 CC

- Panou de control

- Plasa pentru tantari la geamuri

 

Pachet Confort Fiat- inclus

- ABS

- Airbag dublu

- Aer conditionat cabina conducere

- Cotiere scaune cabina conducere

- Geamuri electrice

- Oglinzi electrice

- Inchidere centralizata cu telecomanda

- Geamuri cu tenta de culoare

- Cruise control ( Tempomat )

 Pachet Family confort 

Frigider mare 165 l,in loc de 100 l

Plasa tantari la usa de la intrare

Lumina exterioara LED

Usa dus policarbonat,in loc de perdea PVC

Transport si omologare

Pachet Power:

Motor 2,3-140 CP

Jante 16 inch-aliaj

Faruri ceata

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PUBLICITARE MASTERCARD

„Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii”

Perioada Campaniei: 27 Iulie 2020 – 30 Septembrie 2020

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI 

(1) Campania publicitara Mastercard ,,Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii” (denumita in continuare „Campania”) este organizata de Mastercard Europe SA (Organizatorul-Operator de date cu caracter personal -  organizata sub legile Belgiei cu adresa inregistrata pe strada Chaussée de Tervuren nr 198A, B-1410, Waterloo, Belgia)

*prin intermediul agentiei de publicitate B.V. McCann-Erickson S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Jules Michelet nr. 18, sector 1, avand numar de identificare fiscala 8084031, atribut fiscal RO, reprezentata de dl. Bogdan Enoiu, in calitate de Director General, care va actiona ca Agentie de publicitate si ca Imputernicit al Organizatorului, in sensul dat acestei notiuni de dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor nr 679/2016.

Pe perioada Campaniei, Imputernicitul Organizatorului B.V. McCann-Erickson SRL, va coordona derularea Campaniei prelucrand urmatoarele date cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei: nume, prenume castigator , exclusiv in scopul indeplinirii obligatiei legale de publicare a castigatorilor.

* si cu sprijinul MEDIAPOST HITMAIL S.A., cu sediul in Str. Siriului, nr. 42-46, etaj 3, tronson 1, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 / 8295/2000, CUI 13351917, atribut fiscal RO, reprezentata de dl. Marian Seitan, in calitate de Director General care va actiona cu aprobarea Organizatorului, ca imputernicit, in sensul dat acestei notiuni de dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor nr 679/2016.

Pe perioada Campaniei, Imputernicitul MEDIAPOST HIT MAIL SA, va desfasura urmatoarele activitati:

 • Constituie si administreaza, in conditii de deplina siguranta, o baza de date, care va cuprinde urmatoarele date cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei: nume, prenume, numarul de telefon, codul numeric personal conform cartii de identitate (doar pentru castigatorii ai caror premii depasesc valoarea de 600 lei) , adresa de livrare (se va solicita doar castigatorilor premiilor care se vor expedia prin curier), adresa de email (se va solicita tuturor castigatorilor in vederea trimiterii documentelor dovezii platii: extras de cont),un extras de cont valabil, care sa arate ca valoarea tranzactiei valabile inscrise in Campanie corespunde unei tranzactii cu cardul Mastercard sau Maestro conform conditiilor enumerate la  sectiunea 4, banca emitenta, contul IBAN in lei si sucursala (contul trebuie sa fie deschis pe numele castigatorului extras si se va solicita doar acelor castigatori care vor primii premiile in bani), date cu caracter personal ce vor fi prelucrate in conditiile mentionate in prezentul Regulament oficial;
 • Contacteaza si valideaza castigatorii tuturor premiilor acordate in Campanie prin inscrierea pe canalele SMS si/sau online;
 • Expediaza premiile catre castigatori si strange toate procesele-verbale semnate in urma inmanarii premiilor.
 • Extrage momentele castigatoare aferente premiilor acordate in aceasta Campanie;
 • Extrage castigatorul premiului cel mare la sfarsitul campaniei

(2) Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”).

(3) Regulamentul oficial este elaborat si va fi dezvaluit in conformitate cu legile aplicabile din Romania.

(4) Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil gratuit pe site-ul web http://www.mastercard.ro/promotii sau pe paginile de Facebook ale Mastercard Romania https://www.facebook.com/MastercardRomania.

(5) Detalii privind Campania promotionala pot fi solicitate la Infoline 021.207.00.14 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom), de luni pana vineri, intre 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

(6) Participarea la Campanie prin trimiterea unui SMS la numarul dedicat sau prin inregistrare pe site-ul web Mastercard www.mastercard.ro/participare va fi considerata acceptare a termenilor si conditiilor Campaniei conform celor prevazute in prezentul document si alte anexe care vor fi adaugate ulterior acestuia si comunicate ca atare consumatorilor.

(7) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin incheierea unui Act aditional la Regulament care va fi publicat pe site-ul web www.mastercard.ro/promotii si pe paginile de Facebook si aceste modificari vor intra in vigoare numai dupa publicare pe site. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

SECȚIUNEA 2.  DREPTUL DE PARTICIPARE

(1) La Campania publicitara pot participa toate persoanele fizice (cu varsta de cel putin 18 ani, la data inscrierii), cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor Mastercard Europe SA, ai B.V. McCann-Erickson S.R.L, si cei ai altor agentii implicate in punerea in aplicare a prezentei Campanii, precum si a rudelor de gradul intai (copii si parinti) si sotilor persoanelor mentionate mai sus.

(2) Participantul va participa la prezenta Campanie publicitara luand cunostinta de conditiile mentionate mai sus.


SECȚIUNEA 3. DURATA ȘI TERITORIUL CAMPANIEI

(1) Campania va incepe la data de 27 Iulie 2020, ora 00:01 si va  inceta la data de 30 Septembrie 2020, ora 23:59, ora Romaniei. Campania se va desfasura in Romania, la toate punctele de plata cu POS.

SECȚIUNEA 4. MECANISMUL DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI  

 • 4.1. Pentru a participa la aceasta Campanie, Participantii trebuie sa accepte urmatoarele conditii:
 • (1) Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 2 de mai sus;
 •  
 • (2) Participantul trebuie sa se inscrie in Campanie folosind oricare dintre cele 2 modalitati disponibile:
 • (2.1) trimitand cel putin un mesaj text la 3725, numarul de telefon mobil dedicat Mastercard cu valoarea tranzactiei, conform definitiei de la punctul 4.1.3 de mai jos, de la un numar de telefon valabil din oricare dintre retelele mobile Orange, Vodafone, Telekom, Digi.
 • sau
 • (2.2) trimitand online la adresa www.mastercard.ro/participare cel putin un formular care contine 2 date: numarul de telefon si valoarea totala a tranzactiei (cu TVA) in Lei, conform definitiei de la punctul 4.1.3.
 • (2.3) pentru a se putea califica in vederea castigarii premiului ce consta in smartwatch Fitbit Versa 2, participantul trebuie sa faca plateasca la POS cu telefonul mobil si sa trimita valoarea tranzactiei urmata de litera M prin sms la 3725, sau pe www.mastercard.ro/participare, bifand casuta aferenta platii cu telefonul

 •  
 • (3) Participantul va trimite o valoare a unei tranzactii valabile (cu TVA) in Lei, care indeplineste urmatoarele conditii:
 • (3.1) este platita cu un card emis sub marcile Mastercard sau Maestro, de o institutie romana care detine o licenta de emitere de la Mastercard.
 • (3.2) combinatia numerica sub forma in care apare pe chitanta POS primita, exemplarul clientului, pentru tranzactia trimisa: (cifre inaintea zecimalelor), (cifre dupa zecimale); sunt considerate valabile toate inregistrarile cifrelor corecte dinaintea combinatiei numerice zecimale si cifrelor de dupa zecimale de la (000) la (999).
 • (3.3) reprezinta valoarea unui produs sau serviciu cumparat de la orice locatie de pe teritoriul Romaniei dotata cu POS, pe durata Campaniei promotionale, indiferent de valoare.

 •  4) Participantul trebuie sa se inscrie in Campanie in perioada 27 Iulie – 30 Septembrie 2020

 •  (5) Fiecare inscriere in Campanie este valabila daca sunt indeplinite conditiile enumerate la punctul 4.1.

 • (6) Un participant poate trimite maxim 5 intrari/tranzactii corecte pe zi.

(7) Participantul va inscrie in campanie o singura data suma aferenta unei tranzactii (indiferent daca inscrierea va fi castigatoare sau nu) si numai in modalitatatea prevazuta in Sectiunea 4.2. In cazul in care, la verificari ulterioare, Organizatorul constata ca aceeasi suma este inscrisa de mai multe ori de catre Participant, acesta va lua in considerare doar prima inscriere pentru numarul de telefon corespunzator primei inscrieri, ordinea inscrierilor fiind cea cronologica raportata la ora receptiei in baza de date a Organizatorului. In cazul in care Participantul, poate face dovada cu chitante POS sau cu extrase de cont aferente fiecarei inregistrari, atunci Organizatorul va considera valide toate inscrieri pentru care Participantul prezinta chitante POS.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii, precum si a Organizatorului. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea Participantului in cauza din Campanie si cu sesizarea organelor de cercetare penala, Organizatorul urmand sa informeze respectivul participant cu privire la aceasta decizie. Organizatorul poate efectua verificari pe tot parcursul Campaniei, solicitand Participantului chitantele POS aferente fiecarei inregistrari.

 • 4.2. Inscrierea in cadrul  Campaniei:
 • 4.2.1. Participantii se pot inscrie in Campanie in orice moment, incepand cu 27.07.2020 (ora 00:00:01) si pana la data de 30.09.2020 (ora 23:59:59)
 • 4.2.2. Participantii se vor inscrie prin oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

 • (1) Mesaj text prin sms:
 • Trimitand un mesaj text la numarul 3725  (tarif gratuit in retelele Orange, Vodafone si Telekom, Digi) continand valoarea tranzactiei valabile conform descrierii de la punctul 4.1.3.

 • (1.1.) Participantul va primi imediat raspuns prin SMS cu unul dintre urmatoarele mesaje:

 • Pentru fiecare SMS castigator, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 • Felicitari! Ai castigat x (se va detalia in functie de tipul de premiu alocat campaniei). Pastreaza chitanta POS. Detalii la 021.207.00.14 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom)
 •  
 • Pentru fiecare SMS necastigator, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:
 •  
 • Ai intrat in promotie! Plateste in continuare cu Mastercard in orice locatie cu POS. Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig. Detalii pe mastercard.ro

 • c) Pentru fiecare mesaj transmis inainte de inceperea Campaniei, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

Promotia Mastercard nu a inceput inca. Inscrie valoarea tranzactiei incepand cu 27.07.2020


 • d) Daca un Participant introduce intr-o zi calendaristica mai mult de 5 intrari corecte, acesta va primi urmatorul mesaj:

 • Ai atins limita maxima de 5 tranzactii pe zi. Retrimite valoarea tranzactiei in alta zi din perioada Campaniei!

 • e) Daca un Participant trimite un SMS dupa terminarea  Campaniei, acesta va primi urmatorul mesaj: 

 • Promotia Mastercard  s-a incheiat la data de 30.09.2020. Iti multumim pentru participare! Urmareste-ne pe mastercard.ro.
 •               
 •               f) Daca un participant trimite un mesaj care nu contine valoarea tranzactiei: 
 •  
 • Mesajul trimis nu contine valoarea tranzactiei. Te rugam sa trimiti valoarea numerica a tranzactiei. Succes!
 • Sau 
 • (2) Online:

 • Prin introducerea valorii tranzactiei valabile si a numarului de telefon mobil pe site-ul web www.mastercard.ro/participare, versiunea desktop sau pentru telefon mobil, fara a fi nevoie sa creati un cont cu cod de securitate captcha.

 • (2.1.) Participantul va primi imediat o confirmare cu unul dintre urmatoarele mesaje:
 •  
 • Pentru fiecare inscriere castigatoare, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 • Felicitari! Ai castigat x (se va detalia in functie de tipul de premiu alocat campaniei). Pastreaza chitanta POS. Detalii la 021.207.00.14 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom)

 • Pentru fiecare inscriere necastigatoare, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:
 • Ai intrat in promotie! Plateste in continuare cu Mastercard in orice locatie cu POS. Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig. Detalii pe mastercard.ro

 • c) Pentru fiecare inscriere  transmisa inainte de inceperea Campaniei, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

Promotia Mastercard nu a inceput inca. Inscrie valoarea tranzactiei incepand cu 27.07.2020.


 • d) Daca un Participant introduce intr-o zi calendaristica mai mult de 5 intrari corecte, acesta va primi urmatorul mesaj:

 • Ai atins limita maxima de 5 tranzactii pe zi. Retrimite valoarea tranzactiei in alta zi din perioada Campaniei!

 • e) Daca un Participant trimite un mesaj dupa terminarea  Campaniei, acesta va primi urmatorul mesaj: 

 • Promotia Mastercard  s-a incheiat la data de 30.09.2020. Iti multumim pentru participare! Urmareste-ne pe mastercard.ro.

 • f) Daca un participant trimite un mesaj care nu contine valoarea tranzactiei: 
 • Mesajul trimis nu contine valoarea tranzactiei. Te rugam sa trimiti valoarea numerica a tranzactiei. Succes!

 • 4.2.3. Un participant poate efectua oricate tranzactii Mastercard si Maestro la orice locatie cu POS de pe teritoriul Romaniei si poate trimite zilnic maxim 5 mesaje, respectiv 5 intrari corecte corespunzatoare, care contin valori ale tranzactiilor valabile, indiferent de metoda de inscriere aleasa (SMS si / sau web).

 • 4.2.4. Trimiterile efectuate in urmatoarele conditii nu vor fi considerate inscrieri valabile in Campanie (mesaj text sau online):
 • (1) Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Campaniei promotionale
 • (2) Daca mesajele trimise contin alte informatii decat cele mentionate in prezentul Regulament.
 • (3) Daca participantii utilizeaza pentru trimiterea SMS-urilor sau, daca este necesar, indica in formularul online de pe site-ul web al promotiei www.mastercard.ro/participare, versiunea desktop sau pentru telefon, numere de telefon nevalabile, nealocate, care nu pot fi identificate sau care nu apartin uneia dintre retelele mobile indicate la articolul 4.1.2.
 • (4) Pentru a verifica corectitudinea mesajului text trimis de Participant si pentru validarea inscrierii extrase, operatorul Infoline desemnat de Organizator va solicita castigatorului un extras de cont valabil drept dovada a Tranzactiei POS/chitanta POS aferenta tranzactiei desemnata castigatoare.

 SECȚIUNEA 5. DESCRIERE PREMII

Pentru a castiga unul dintre premiile oferite in prezenta Campanie publicitara, participantii trebuie sa indeplineasca prevederile si conditiile mentionate la Sectiunea 4 din prezentul Regulament; nerespectarea oricareia dintre acestea (prevederi/conditii), va avea drept consecinta, anularea inscrierii.

Premiile si coordonatele acestora nu pot fi modificate, mutate, ajustate sau acordate sub forma de bani . In cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Un participant are dreptul sa castige cate un singur premiu din fiecare categorie de mai jos.

Premiile acordate in cadrul Campaniei , constau in:

 • Premiul cel mare constand intr-o rulota Fiat RVSTARS 69 Plus 2020 in valoare de 46,410 euro cu TVA inclus  va fi castigata prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei. Valoarea rulotei in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Toate detaliile despre rulota se regasesc in anexa de la sfarsitul regulamentului.

 • 90 de carduri prepaid Edenred in valoare de 1000 lei fiecare cu TVA inclus, castigate prin momente castigatoare. Cardurile Edenred vor fi folosite conform instructiunilor de utilizare mentionate pe acestea si doar in reteaua de parteneri Edenred ce poate fi consultata pe https://www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere dupa predarea cardurilor, acestea facand obiectul companiei Edenred Romania SRL.

 • 9 smartwatch Fitbit Versa 2, NFC, Black in valoare de 930 lei fiecare cu TVA inclus, castigate prin momente castigatoare. Doar participantii care fac tranzactia Mastercard cu telefonul sunt eligibili sa castige acest premiu.


 • 10,000 linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production, in valoare de 12 lei cu TVA inclus fiecare link. Linkurile vor fi trimise prin sms (pe acelasi numar de telefon pe care s-au inscris in campanie) in momentul in care participantii au fost desemnati castigatori.

Castigatorii premiilor constand in carduri prepaid Edenred si smartwatch Fitbit Versa 2, NFC acordate prin momente castigatoare vor fi contactati pe numarul de telefon cu care s-au inscris in Campanie, in termen de 5 zile lucratoare de cand au primit sms-ul. Castigatorul premiului cel mare va fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la ziua tragerii la sorti. Castigatorii premiilor constand in linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production nu vor fi contactati telefonic, acestia primind automat link-ul prin sms. 

Se vor extrage in total 10,099 momente castigatoare, iar la finalul campaniei se va extrage castigatorul premiului cel mare, plus 5 rezerve. In final vor fi 10,100 castigatori.

Valoarea unitara neta a premiului cel mare  este de 224,661 lei

Valorea unitara bruta a premiului cel mare  este de 249, 557 lei

Valoare unitara neta a premiilor de la punctul 2 este de 1000 lei

Valoarea unitara bruta a premiilor de la punctul 2 este de 1,044 lei

Valoarea totala neta a premiilor de la punctul 2 este de 90,000 lei

Valoarea totala bruta a premiilor de la punctul 2 este 93,960 lei

Valoare unitara neta a premiilor de la punctul 3 este de 930 lei

Valoarea unitara bruta a premiilor de la punctul 3 este de 967 lei

Valoarea totala neta a premiilor de la punctul 3 este de 8370 lei

Valoarea totala bruta a premiilor de la punctul 3 este 8703 lei

Valoare unitara neta a premiilor de la punctul 4 este de 12 lei

Valoarea unitara bruta a premiilor de la punctul 4 este de 12 lei

Valoarea totala neta a premiilor de la punctul 4 este de 120,000 lei

Valoarea totala bruta a premiilor de la punctul 4 este 120,000 lei

Valoarea totala neta a premiilor este de 443,031 lei

Valoarea totala bruta a premiilor este de 472,220 lei

La sfarsitul Campaniei, in functie de numarul premiilor efectiv castigate si de cursul valutar la care se vor achizitiona aceste premii, se va face un act aditional cu valoarea totala finala a premiilor.

 Un Participant poate castiga in cadrul Campaniei maxim 4 premii.

 SECȚIUNEA 6. EXTRAGEREA, VALIDAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR

 In cadrul Campaniei publicitare, premiile vor fi oferite prin momente castigatoare si prin tragere la sorti la finalul Campaniei. Baza de date pentru extragerea de la finalul Campaniei va contine toate SMS-urile si inscrierile online inregistrate in conformitate cu Sectiunea 4 din prezentul Regulament. La momentul extragerii vor fi incluse toate inscrierile. Inscrierile castigatoare vor face obiectul validarii conform prevederilor prezentului Regulament.

Momentele norocoase  vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public ce nu va fi facut public, anterior inceperii Campaniei. Va fi desemnat castigator Participantul care a transmis primul in Campanie o inscriere valida dupa un moment norocos, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul norocos si momentul inscrierii in Campanie. (Exemplu: Sa presupunem ca pentru ziua Z momentul norocos este ora hh:mm:ss. Va castiga Participantul care a transmis primul dupa momentul hh:mm:ss o inscriere valida). Daca intre doua momente norocoase nu s-a putut desemna niciun castigator pentru primul moment, va fi declarat castigator prima inscriere valida pentru primul moment norocos care nu s-a acordat (de ex: daca un moment castigator este ora 10:00 si urmatorul este 12:07, iar intre cele 2 momente nu au fost trimise  inscrieri valide, prima intrare  valida trimisa  dupa 12:07 va fi desemnata castigatoare pentru ora 10:00, iar a doua intrare valida trimisa va fi desemnata castigatoare pentru ora 12:07). De asemenea, urmatorii 2 Participanti ce indeplinesc conditiile de participare vor fi desemnati rezerve. In cazul in care niciuna dintre cele 2 rezerve nominalizate pentru un tip de premiu nu poate fi validata, premiul va ramane in posesia Organizatorului. Pentru premiile constand in linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production nu se vor desemna rezerve.

 (2) La sediul Mediapost Hit Mail din Str. Siriului, nr 42-46, et 3, sector 1, Bucuresti sau la sediul SPN Veritas cu adresa in Municipiul Bucuresti, strada Avram Iancu, nr. 7A, sector 2, inscrierile castigatoare vor fi extrase prin intermediul unei platforme digitale securizate furnizate de Mediapost Hit Mail, in prezenta unui notar public. Vor exista doua  extrageri: una in care se extrag toate momentele castigatoare si o extragere ce va fi facuta la sfarsitul campaniei si in care se va extrage premiul cel mare. Tragerea la sorti finala va fi efectuata in maxim 10 zile lucratoare de la incheierea Campaniei. 

(3) Dupa ce toate informatiile privind castigatorii extrasi sunt disponibile Organizatorului, comisia va valida faptul ca acesti castigatori extrasi indeplinesc prevederile si conditiile de la Sectiunea 4 a Regulamentului. Daca un castigator nu indeplineste conditiile, atunci comisia va utiliza rezerva aferenta momentului castigator si va repeta procedura de validare de mai sus cu acesta.

(4) Castigatorii premiilor de la punctele 1, 2 si 3, vor fi contactati de Organizator in termen de 5 zile lucratoare de la momentul in care au fost au fost informati ca sunt castigatori sau de la momentul la care a avut loc tragerea la sorti finala. Daca, in termen de 2 zile lucratoare de la data inceperii actiunilor de contactare, Organizatorul nu poate contacta castigatorii in urma apelarii telefonice de 2 ori in cursul fiecarei zile lucratoare, Organizatorul are dreptul de a-i invalida. Imediat dupa acordarea premiului, Organizatorul este eliberat de orice raspundere fata de castigatori care rezulta in baza prezentului Regulament.

(5) Convorbirile telefonice vor fi inregistrate pentru a putea fi utilizate ca mijloace de proba in eventualele contestatii in legatura cu procesul de validare a castigatorilor si de inmanare a premiilor oferite in cadrul promotiei, precum si pentru scopul verificarii modului in care este gestionata relatia cu participantii la promotie.

5.1. In urma acceptului inregistrarii apelului, Participantului i se va solicita sa:

Declare urmatoarele informatii (doar pentru premiile de la punctele 1,2,3)

- nume si prenume;

- codul numeric personal conform cartii de identitate valabile (se va solicita doar castigatorilor ale caror premii depasesc valoarea de 600 lei/premiu)

- adresa de livrare (se va solicita doar castigatorilor premiilor care se vor expedia prin curier);

- adresa personala de email (se va solicita tuturor castigatorilor in vederea trimiterii link-ului pentru incarcarea documentelor dovezii platii: extras de cont/chitanta POS)

- contul personal IBAN in lei si sucursala (contul trebuie sa fie deschis pe numele castigatorului extras si se va solicita doar castigatorilor care primesc si premii in bani) si  banca emitenta.

 Trimita o copie/poza a unui extras de cont valabil / copie a chitantei de POS aferenta tranzactiei, pe numele persoanei fizice participante care sa arate ca valoarea tranzactiei valabile inscrise in Campanie corespunde unei tranzactii cu cardul Mastercard sau Maestro conform conditiilor enumerate la capitolul 4  in termen de 5 zile lucratoare de la momentul contactarii telefonice. Trimiterea documentelor necesare parcurgerii procesului de validare se realizeaza prin incarcarea acestora intr-o pagina web, accesand link-ul securizat, in termenul specificat Participantul are la dispozitie doua modalitati de receptionare a link-ului securizat: SMS sau E-mail.  Link-ul securizat se va genera dupa finalizarea apelului, iar Participantul il va receptiona prin modalitatea aleasa in cadrul convorbirii telefonice.

5.2. In cazul in care Participantul nu doreste inregistrarea convorbirii sau nu doreste furnizarea tuturor informatiilor necesare procesului de validare, dupa incheierea apelului, acesta va primi un sms/ e-mail (daca s-a inscris in Campanie si cu adresa de e-mail) cu un link catre o pagina web unde poate completa datele sale necesare pentru procesul de validare si inmanare a premiului. Dupa prevalidarea informatiilor transmise prin completarea datelor, Participantul va fi informat de urmatoarea etapa a validarii.

Daca datele inscrise sunt corecte conform Regulamentului, acesta va primi link-ul securizat pentru incarcarea documentelor necesare validarii prin urmarea procedurii de mai sus de la punctul a.

(6) In urma verificarilor si a parcurgerii procesului de validare, Participantul va primi o confirmare a primirii copie/pozei documentului, iar in cazul in care se constata nereguli cu documentul primit, acesta va fi anuntat si rugat sa reincarce copie/poza documentului intr-un nou link ce ii va fi trimis.

 (7) In momentul finalizarii procesului de validare, Participantul va fi informat de statusul validarii (valid/ invalid) in termen de 10 zile lucratoare de la momentul primirii documentelor necesare validarii castigului.

(8) Imposibilitatea Participantului de a face dovada detinerii documentelor solicitate in termen, constatarea unor neconcordante sau nerespectarea conditiilor de validare descrise in prezentul Regulament duce la considerarea Castigului ca invalid, respectiv la pierderea dreptului de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

 (9) Daca un premiu nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participant a uneia sau a mai multor conditii de validare, Organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, urmatorul castigator aferent momentului castigator. Daca nici aceasta nu indeplineste conditiile necesare, se vor avea in vedere, in ordinea cronologica a inscrierilor, urmatorii castigatori aferenti momentului castigator. Acesti Participanti vor fi notificati si validati de catre Organizator in termen de maxim 5 zile de la data constatarii neindeplinirii de catre Participantul extras/desemnat initial a conditiilor prezentului Regulament.

(10) Participantii din prezenta Campanie au dreptul de a inainta reclamatii Organizatorului Campaniei in cazul in care considera ca au fost nedreptatiti.

(11) Pentru a fi considerate valabile, toate reclamatiile trebuie inaintate pana la data de 15.12.2020 la B.V. McCann- Erickson S.R.L. cu sediul in str. Jules Michelet nr. 18, sector 1, Bucuresti. Reclamatiile trebuie adresate in atentia echipei de cont Mastercard si trebuie sa includa o descriere a situatiei care a generat reclamatia si un numar de telefon valabil. B.V. McCann- Erickson S.R.L. va avea putere de decizie completa si definitiva asupra reclamatiei.

(12) Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi afisate pe site-ul web www.mastercard.ro/promotii in termen de 20 de zile calendaristice de la validarea acestora.

(13) Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun fel de interdictii ale castigatorilor, pentru absenta documentelor de identitate sau nevalabilitatea documentelor castigatorilor.

(14) Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii nu vor face nicio plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (de exemplu, impozite, etc).

Pentru castigatorul premiului cel mare, se va considera ca intrarea in posesie are loc in momentul in care castigatorul semneaza procesul verbal de predare-primire a premiului si restul de documente necesare inmatricularii rulotei ce vor fi puse la dispozitia acestuia de catre organizator odata cu predarea premiului. Predarea premiului cel mare se va face personal, la o locatie stabilita de comun acord.

Pentru castigatorii care vor primi premiile de la punctele 2 si 3 prin curier privat se va considera ca intrarea in posesie are loc la momentul in care castigatorul semneaza procesul-verbal de predare a premiului. Premiile care se vor expedia prin curier privat, pe cheltuiala Organizatorului se va realiza ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public, pe website-ul www.mastercard.ro/promotii.

Exclusiv in situatia castigatorilor care vor primi premiile prin curier privat, urmatoarele date cu caracter personal vor fi transferate de catre Organizator sau Imputernicitii sai, in depline conditii de siguranta firmei de curierat in scopul predarii premiilor: nr de telefon, nume, prenume, adresa de livrare. In acest caz, datele cu caracter personal vor fi prelucrate conform legislatiei in vigoare.

 Pentru castigatorii premiilor de la punctul 4 care vor primi premiile prin sms se va considera ca intrarea in posesie are loc la momentul transmiterii sms-ului. Trimiterea sms-urilor se va realiza in momentul in care castigatorul primeste mesajul castigator.

Participarea  la aceasta Campanie promotionala poate implica consimtamantul castigatorilor pentru faptul ca, in baza acordului lor expres si liber exprimat, in scris, Organizatorul sa poata realiza fotografii cu castigatorii in scopul asocierii cu marca „Mastercard”, insa numai in legatura cu prezenta Campanie promotionala si fara a aduce atingere imaginii sau drepturilor acestora. Cesiunea si utilizarea acestor fotografii de catre Organizator se vor face fara nicio plata suplimentara pentru castigatori. Castigatorii carora li se va solicita realizarea fotografiilor vor semna o declaratie scrisa in acest sens, la momentul semnarii procesului-verbal de predare-primire a premiului, exprimand acceptul sau refuzul, neexistand nicio conditionare a validarii premiului sau a intrarii in posesia premiului, de acest eventual accept.

(15) In cazul tranzactiilor efectuate de persoane fizice prin carduri atasate unui cont deschis in numele unei persoane juridice, castigatorul va fi desemnat persoana fizica individuala desemnata de titularul cardului numita printr-o declaratie expresa in acest sens, emisa de persoana juridica. Prin urmare, in aceasta situatie, dupa desemnarea castigatorilor, Organizatorul va contacta persoanele desemnate de persoanele juridice in conformitate cu conditiile de valabilitate de mai sus.

(16) Curierul privat va incerca sa livreze premiul de maximum 2 ori la adresa indicata de castigator in procesul de validare, in cursul zilelor lucratoare (luni-vineri) in intervalul orar 09:00-17:00.  La ridicarea premiului, castigatorul trebuie sa semneze un proces - verbal de predare-primire. Castigatorii premiilor constand in “linkuri de acces pentru a asculta in exlusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production” nu vor semna process verbal de predare-primire premii.

(17) Premiile care nu vor fi acordate in cursul Campaniei promotionale vor fi anulate, vor pierde calitatea de premiu si vor ramane proprietatea Organizatorului.

(18) La sfarsitul campaniei se va face un Act aditional cu valoarea comerciala finala a premiilor.

SECȚIUNEA 7. TAXE SI IMPOZITE

 Organizatorul Campaniei nu este responsabil pentru plata taxelor, impozitelor sau altor obligatii financiare aferente premiilor acordate, cu exceptia impozitului pe venitul din premii aplicat in cota de 10% din valoarea bruta a premiului, taxa pe care Organizatorul Campaniei are obligatia de a o calcula, retine si transfera la bugetul de stat in conformitate cu prevederile Legii  227/2015 privind Codul Fiscal, articolele 108-110.

Este posibil ca acest bun sa presupuna plata unor taxe adiacente detinerii proprietatii, prin urmare recomandam castigatorului sa le verifice inainte de a participa la campanie. Inscrierea in promotie presupune ca a luat la cunostinta si a acceptat existenta si valoarea acestor taxe.  

SECȚIUNEA 8. Incetarea CAMPANIEI

Campania va incepe la data de 27 Iulie 2020, ora 00:01 si se va incheia la data de 30 Septembrie 2020, ora 23:59, ora Romaniei, si va inceta doar in cazul unui eveniment de forta majora - care poate face imposibila desfasurarea Campaniei sau in cazul in care Organizatorul Campaniei decide acest lucru, dezvaluind incetarea in mod public, prin intermediul site-ului web www.mastercard.ro/promotii si printr-un act aditional semnat in aceasta privinta, care va fi incarcat ulterior pe site-ul web al campaniei, www.mastercard.ro/promotii.

SECȚIUNEA 9. LITIGII 

Eventualele litigii care apar intre Organizator si participantii la prezenta Campanie vor fi solutionate pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele de judecata romane competente.

Toate litigiile privind proprietatea tranzactiilor efectuate cu instrumente de plata demise sub marca Mastercard sau Maestro nu vor afecta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei validate in conformitate cu prezentul Regulament Oficial.

SECȚIUNEA 10. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

 Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei validate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda garantie privind termenul de utilizare sau functionarea premiilor acordate.

 SECTIUNEA 11.  CONFIDENTIALITATEA DATELOR, PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se vor regasi in Anexa denumita ,,Protectia Datelor’’ la prezentul Regulament, parte integranta din prezentul Regulament.

Solicitarile/reclamatiile privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal se pot depune conform indicatiilor din anexa ,,Protectia Datelor’’

 Anexa 1:  specificatii Rulota FIAT RVSTARS 69 PLUS-2020

Motor : Fiat Ducato

Putere : 120 CP

Capacitate cilindrica : 2300 cc 

Cutie de viteze manuala: 6 + 1 trepte 

Norma de poluare: EURO 6D

Tractiune: fata

Lungime exterioara (mm) : 7353mm

Latime exterioara (mm) : 2340 mm

Inaltime exterioara (mm) : 2930 mm

Masa maxima autorizata: 3500 kg

Combustibil: Motorina 

Nr. locuri omologate: 5

Nr. locuri de dormit: 4

Culoare standard: Alb

Autovehicul nou

Model 2020

Echipare:

- Rezervor apa curata 100 l
- Rezervor apa uzata 100 l

- Chiuveta bucatarie

- Aragaz 3 ochiuri

- Frigider 95 l

- Masa 

- Dulapuri 

- Banchete

- Pat dublu spate

- Pat rabatabil deasupra locului de servire a mesei
- Baie complet echipata cu chiuveta, WC ecologic si cabina dus separata

- Sistem de incalzire Truma Combi C4 cu boiler integrat

- Spoturi luminoase 12 V
- Instalatie electrica 220 V
- Transformator electric de la 220 CA la 12 CC

- Panou de control

- Plasa pentru tantari la geamuri

Pachet Confort Fiat- inclus

- ABS

- Airbag dublu

- Aer conditionat cabina conducere

- Cotiere scaune cabina conducere

- Geamuri electrice

- Oglinzi electrice

- Inchidere centralizata cu telecomanda

- Geamuri cu tenta de culoare

- Cruise control ( Tempomat )

 Pachet Family confort 

Frigider mare 165 l,in loc de 100 l

Plasa tantari la usa de la intrare

Lumina exterioara LED

Usa dus policarbonat,in loc de perdea PVC

Transport si omologare

Pachet Power:

Motor 2,3-140 CP

Jante 16 inch-aliaj

Faruri ceata

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PUBLICITARE MASTERCARD

„Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii”

Perioada Campaniei: 27 Iulie 2020 – 30 Septembrie 2020

Anexa A la REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PUBLICITARE MASTERCARD
„Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii”
Perioada Campaniei: 27 Iulie 2020 – 30 Septembrie 2020

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Mastercard Europe SA, afiliații săi și alte entități din grupul de companii Mastercard („Mastercard”, „noi”, „nouă”, sau „al nostru/a noastră/ai noștri/ale noastre”) respectă confidențialitatea dvs.

 Prezenta Notificare privind Confidențialitatea se aplică prelucrării Informațiilor Personale colectate în contextul campaniei Mastercard „Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii” („Campania”). Prezenta Notificare privind Confidențialitatea nu acoperă colectarea și utilizarea Informațiilor dvs. Personale de către Mastercard în contextul altor campanii și programe, de către terți pe alte site-uri web marca Mastercard, de către emitenții de carduri Mastercard (de exemplu, banca dvs.) sau orice alte informații sau de comunicații care pot face referire la Mastercard în afara Campaniei.

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea descrie tipurile de Informații Personale pe care le colectăm în legătură cu Campania, scopurile pentru care colectăm Informațiile Personale, celelalte părți cu care le putem prelucra/partaja și măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă informează cu privire la drepturile și opțiunile dvs. legate de Informațiile dvs. Personale și modul în care ne puteți contacta pentru a vă actualiza informațiile de contact sau pentru a obține răspunsuri la întrebările pe care le puteți avea cu privire la practicile noastre de confidențialitate.

Participarea dvs. la Campanie face obiectul prezentei Notificări privind Confidențialitatea și Termenilor și condițiilor noastre. Pentru mai multe informații privind practicile de confidențialitate ale Mastercard, vă rugăm să vizitați Notificarea Globală privind Confidențialitatea a Mastercard la adresa https://www.mastercard.ro/ro-ro/despre-mastercard/ce-facem/confidentialitate.html

1. Informații personale pe care le putem colecta

2. Modul si scopul în care putem utiliza informațiile dvs. Personale

3. Modul în care putem partaja informațiile dvs. personale /Imputerniciti / Destinatari

4. Drepturile și alegerile dvs 

5. Modul in care protejam informatiile dumneavoastra personale

6. Transferuri de date

7. Actualizari la prezentare notificare privind confidentialitatea

8. Modul in care ne puteti contacta

 


1. Informații personale pe care le putem colecta

Putem colecta următoarele Informații Personale:
1.In scopul inregistrarii in campanie
Numar de telefon 
2.In scopul extragerii castigatorilor
Numar de telefon 
3.In scopul predarii premiilor (doar pentru castigatori)
Numar de telefon
Nume si prenume 
Codul numeric personal conform cartii de identitate (doar pentru castigatorii ai caror premii depasesc 600 de lei)
Adresa de livrare (se va solicita doar castigatorilor premiilor care se vor expedia prin curier)
Adresa de email (se va solicita tuturor castigatorilor in vederea trimiterii documentelor dovezii platii: extras de cont)  
Un extras de cont valabil, care sa arate ca valoarea tranzactiei valabile inscrise in campanie corespunde unei tranzactii cu cardul Mastercard sau Maestro conform conditiilor enumerate la capitolul 4.
Banca emitenta
Contul IBAN in lei si sucursala (contul trebuie sa fie deschis pe numele castigatorului extras si se va solicita doar acelor castigatori care vor primii premiile in bani)
4.In scopul indeplinirii obligatiilor fiscale
Nume si prenume
Cod numeric personal doar pentru castigatorii ai caror premii depasesc 600 de lei
5.In scopul anuntarii castigatorilor pe pagina www.mastercard.ro
Nume si prenume 

Afla mai multe:

Urmatoarele informatii: valoarea tranzactiei, data si ora inscrierii, adrea de livrare sunt prelucrate exclusiv in scopul participarii la Promotie, notificarii castigatorilor, predarii premiilor si platii taxelor/impozitelor asociate promotiei si vor fi sterse in termen de maxim 3 luni de la sfarsitul Promotiei.

Urmatoarele date cu caracter personal, respectiv: nume, prenume, numar de telefon, CNP (pentru premiile mai mari de 600 de lei) vor fi prelucrate in scop financiar-contabil pentru o perioada de  12 luni de la data predarii premiului, si pastrate pentru o perioada de 10 ani.

În sensul prezentei Notificări privind Confidențialitatea, „Informații Personale” înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. În legătură cu Campania, obținem Informații Personale referitoare la dvs. din diverse surse descrise mai jos.
Dacă este cazul, indicăm dacă și de ce trebuie să ne furnizați Informațiile dvs. Personale, precum și consecințele nefurnizării acestora. Dacă nu furnizați Informații Personale atunci când vi se solicită, este posibil să nu puteți beneficia de Campanie, în cazul în care aceste informații sunt necesare pentru a vă furniza accesul, pentru a intra in posesia eventualelor premii sau dacă suntem obligați din punct de vedere juridic să le colectăm.

a.Informații Personale furnizate de dvs. 
În legătură cu Campania, vă solicităm să furnizați anumite Informații Personale, cum ar fi:
Nume si prenume (doar pentru castigatori)
Codul numeric personal conform cartii de identitate (doar pentru castigatorii ai caror premii depasesc 600 lei)
Adresa de livrare (se va solicita doar castigatorilor premiilor care se vor expedia prin curier)
Adresa de email (se va solicita tuturor castigatorilor in vederea trimiterii documentelor dovezii platii: extras de cont)  
Un extras de cont valabil, care sa arate ca valoarea tranzactiei valabile inscrise in campanie corespunde unei tranzactii cu cardul Mastercard sau Maestro conform conditiilor enumerate la capitolul 4.
Banca emitenta (doar pentru castigatori)
Contul IBAN in lei si sucursala (contul trebuie sa fie deschis pe numele castigatorului extras si se va solicita doar acelor castigatori care vor primii premiile in bani)
b.Informații Personale obținute din interacțiunea dvs. cu site-ul participare.mastercard.ro sau cu pagina de facebook https://www.facebook.com/MasterCardRomania 
Numar de telefon
Putem colecta anumite informații prin mijloace automate, cum ar fi module cookie și tehnologii similare. Aceste informații pot include adresa dvs. IP, adresa dvs. MAC, codul dispozitivului dvs., informații despre rețeaua dvs., informații despre acțiunile efectuate pe site-ul nostru, date și ora acțiunilor și alte tehnologii de urmărire mobilă. Utilizăm aceste informații pentru a îmbunătăți Campania, evaluând numărul de utilizatori care accesează sau utilizează serviciul nostru, ce conținut, produse și caracteristici ale serviciului nostru îi interesează mai mult pe vizitatori, ce tipuri de oferte doresc clienții noștri și cum funcționează serviciul nostru un punct de vedere tehnic. Pentru mai multe informații privind utilizarea modulelor cookie, consultați Instrumentul nostru aferent Consimțământului privind modulele cookie la linkul urmator: https://info.evidon.com/pub_info/16649 

2. Modul si scopul în care putem utiliza informațiile dvs. Personale

Putem utiliza Informațiile dvs. Personale in vederea indeplinirii scopurilor de mai jos:

1.Inregistrarii in campanie
2.Indeplinirii obligatiilor fiscale
3.Extragerii castigatorilor
4.Predarii premiilor, contactarii castigatorilor
5.Anuntarii castigatorilor pe pagina www.mastercard.ro

Putem utiliza Informațiile Personale pe care le obținem cu privire la dvs. pentru:

1.Punerea Campaniei ,,Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii’’ la dispoziția dvs. și comunicarea cu dvs., inclusiv desemnarea câștigătorilor, contactarea câștigătorilor, anunțarea numelor pe website-ul www.mastercard.ro
2.Punerea în aplicare a Termenilor și Condițiilor noastre 

Aflati mai multe:

Vom prelucra Informațiile dvs. Personale doar în scopurile de mai sus, atunci când avem un temei juridic valabil pentru prelucrare, inclusiv în cazul în care:
•V-ați acordat consimțământul cu privire la utilizarea Informațiilor dvs. Personale. De exemplu, putem căuta să vă obținem consimțământul pentru utilizarea de către noi a modulelor cookie sau a tehnologiilor similare, pentru a vă transmite comunicări de marketing sau pentru a prelucra Informațiile Personale considerate sensibile în conformitate cu legislația în vigoare.
•Avem nevoie de Informațiile dvs. Personale pentru a vă oferi produse și servicii sau pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, asadar interesul dvs legitim.
•Prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale, cum ar fi prevenirea și monitorizarea fraudelor în cadrul tranzacțiilor de plată sau indeplinirea obligatiilor fiscale sau a celor privind arhivarea.
Noi, sau o terță parte, avem un interes legitim cu privire la utilizarea Informațiilor dvs. Personale, cum ar fi asigurarea și îmbunătățirea siguranței, securității și a performanței produselor și serviciilor noastre, protecția împotriva fraudelor și prevenirea acestora, anonimizarea Informațiilor Personale și efectuarea analizelor de date. 

3. Modul în care putem partaja informațiile dvs. personale /Imputerniciti / Destinatar

Putem partaja Informații Personale cu:
•Sediul central al companiei Mastercard din S.U.A., afiliații noștri și alte entități din cadrul grupului de companii Mastercard.
•Furnizorii de servicii care acționează în numele nostru: MEDIAPOST HITMAIL S.A.
•B.V. McCann-Erickson S.R.L
Terțe părți în cazul vânzării sau transferului activității sau activelor noastre 

Aflati mai multe:

Nu partajăm dreptul și nu dezvăluim în niciun alt fel Informațiile Personale pe care le colectăm cu privire la dvs., cu excepția celor descrise în prezenta Notificare privind Confidențialitatea sau dezvăluite în alt mod la momentul colectării datelor.
Putem partaja Informațiile Personale pe care le colectăm cu sediul nostru și cu afiliații, inclusiv cu Mastercard International.
Putem partaja Informațiile Personale pe care le colectăm cu B.V. McCann-Erickson S.R.L si MEDIAPOST HITMAIL S.A. pentru urmatoarele scopuri: Indeplinirii obligatiilor fiscale , Extragerii castigatorilor, Predarii premiilor, contactarii castigatorilor, Anuntarii castigatorilor pe pagina www.mastercard.ro.
De asemenea, putem partaja Informații Personale cu furnizorii noștri de servicii care oferă servicii în numele nostru și în legătură cu scopurile descrise în prezenta Notificare privind Confidențialitatea. Solicităm acestor furnizori de servicii, prin contract, să prelucreze Informațiile Personale doar în conformitate cu instrucțiunile noastre și, după cum este necesar, să efectueze servicii în numele nostru sau să respecte cerințele legale. De asemenea, le cerem să protejeze securitatea și confidențialitatea Informațiilor Personale pe care le prelucrează în numele nostru prin implementarea unor măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și a obligațiilor de confidențialitate care îi obligă din punct de vedere legal pe angajații care accesează Informațiile Personale.  
De asemenea, putem dezvălui date cu privire la dvs.: (i) în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau în urma unui proces juridic, (ii) ca răspuns la o solicitare din partea unei instanțe, a autorităților de aplicare a legii sau a funcționarilor guvernamentali sau (iii) atunci când considerăm că divulgarea este necesară sau adecvată pentru a preveni vătămarea fizică sau pierderea financiară sau în legătură cu o investigație a unei activități frauduloase sau ilegale, suspectată sau reală.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a transfera Informațiile Personale pe care le deținem cu privire la dvs. în cazul în care vindem sau cesionăm total sau parțial compania sau activele noastre. În cazul în care o astfel de vânzare sau cesiune va avea loc, vom depune eforturi rezonabile pentru a îndruma cesionarul să utilizeze Informațiile Personale pe care ni le-ați furnizat într-o manieră conformă cu prezenta Notificare privind Confidențialitatea.

4. Drepturile și alegerile dvs
.

Sub rezerva legii aplicabile, aveți dreptul: 
•Să accesați Informațiile dvs. Personale, să le corectați, să le restricționați, să vă opuneți prelucrării acestora sau să solicitați ștergerea acestora.
•Să primiți Informațiile Personale pe care ni le-ați furnizat pentru a le transmite altei companii.
•Să vă retrageți orice consimțământ acordat.
•Dacă este cazul, să depuneți o plângere la Autoritatea de Supraveghere. 

Aflati mai multe:

Dacă vă aflați în SEE sau în Elveția, puteți să vă exercitați drepturile prin intermediul portalului Datele mele al Mastercard: https://www.mastercard.ro/public/my-data/gdp-public/ro/personal-data-request.html?locale=ro-ro®ion=EUR Puteți, de asemenea, să transmiteți o solicitare, așa cum este descrisă în secțiunea „Modul în care ne puteți contacta” .

Sub rezerva legii aplicabile, aveți dreptul:
•Să solicitați și să primiți accesul la datele cu privire la Informațiile Personale pe care le menținem cu privire la dvs., să actualizați și să corectați inexactitățile din Informațiile Personale, să restricționați sau să vă opuneți prelucrării Informațiilor Personale, să solicitați ca informațiile să fie anonimizate sau să ștergeți informațiile, după caz, sau să v exercitați dreptul la portabilitatea datelor pentru a transfera cu ușurință informațiile către o altă companie. În plus, puteți avea dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere, inclusiv în țara dvs. de reședință, la locul de muncă sau în locul în care a avut loc un incident.

•Să retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați furnizat anterior cu privire la prelucrarea Informațiilor dvs. Personale, în orice moment și gratuit. Vom aplica preferințele dvs. începând din acel moment și acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea consimțământului dvs.
Aceste drepturi pot fi limitate în anumite circumstanțe de cerințele legale locale.

Dacă vă aflați în SEE sau în Elveția, puteți să vă exercitați drepturile prin intermediul portalului Datele mele al Mastercard: https://www.mastercard.ro/public/my-data/gdp-public/ro/personal-data-request.html?locale=ro-ro®ion=EUR. Puteți, de asemenea, să transmiteți o solicitare, așa cum este descrisă în secțiunea „Modul în care ne puteți contacta” .


5. Modul în care protejăm informațiile dvs. Personale

Menținem măsurile de siguranță adecvate pentru a vă proteja Informațiile Personale și le păstrăm doar pentru o perioadă limitată de timp

Aflati mai multe:

Menținem măsurile de siguranță administrative, tehnice și fizice adecvate pentru a proteja Informațiile Personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificărilor neautorizate, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării incorecte și oricărei alte forme de prelucrare ilegală a Informațiilor Personale aflate în posesia noastră. Limităm accesul la Informațiile Personale cu privire la dvs. la acei angajați care trebuie să cunoască acele informații pentru a vă furniza produse sau servicii.
De asemenea, luăm măsuri pentru a șterge Informațiile dvs. Personale sau pentru a le păstra într-o formă care nu permite identificarea dvs. atunci când aceste informații nu mai sunt necesare pentru scopurile în care le prelucrăm, în contextul Campaniei sau atunci când solicitați ștergerea acestora, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să păstrăm informațiile pentru o perioadă mai lungă. Realizăm revizuiri periodice ale bazelor noastre de date și stabilim termene limită specifice pentru ștergerea datelor, luând în considerare tipul de date colectate, tipul de servicii furnizate în contextul Campaniei, durata relației cu clienții, eventuala reînscriere în program, perioadele de păstrare obligatorii și statutul limitărilor 

6. Transferuri de date

 Putem transfera Informațiile dvs. Personale în afara SEE, inclusiv în Statele Unite, în conformitate cu Regulile noastre Corporative Obligatorii și cu alte mecanisme de transfer de date

Aflati mai multe:

Mastercard este o întreprindere globală. Putem transfera sau dezvălui Informațiile Personale pe care le colectăm cu privire la dvs. destinatarilor din alte țări decât țara dvs., inclusiv în Statele Unite, unde se află sediul nostru central global. Este posibil ca aceste țări să nu aibă aceleași legi privind protecția datelor ca țara în care ați furnizat inițial informațiile. Atunci când transferăm sau dezvăluim Informațiile dvs. Personale către alte țări, vom proteja acele informații conform descrierii din prezenta Notificare privind Confidențialitatea.
Respectăm cerințele legale aplicabile care prevăd luarea măsurilor de siguranță adecvate pentru transferul Informațiilor Personale către alte țări decât țara în care vă aflați. În special, am stabilit și am implementat un set de Reguli Corporative Obligatorii („RCO”) care au fost recunoscute de autoritățile de protecție a datelor din cadrul SEE ca furnizând un nivel adecvat de protecție a Informațiilor Personale pe care le prelucrăm la nivel global. O copie a RCO noastre este disponibilă aici: https://www.mastercard.ro/content/dam/mccom/global/documents/mastercard-bcrs.pdf. De asemenea, putem transfera Informații Personale către țările pentru care au fost emise decizii de adecvare, putem utiliza protecția contractuală pentru transferul Informațiilor Personale unor terțe părți, cum ar fi Clauzele Contractuale Standard ale Comisiei Europene, sau ne putem baza pe certificarea terților în conformitate cu Cadrul de lucru al Scutului de Confidențialitate UE-SUA sau Elveția-SUA acolo unde este cazul. Puteți să ne contactați conform indicațiilor din secțiunea „Modul în care ne puteți contacta” de mai jos pentru a obține o copie a măsurilor de siguranță pe care le utilizăm pentru a transfera Informațiile Personale în afara SEE 

7. Actualizări la prezenta Notificare privind Confidențialitatea

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările din cadrul practicilor noastre de confidențialitate.

Aflati mai multe:

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările din cadrul practicilor noastre privind Informațiile Personale. Vă vom notifica cu privire la orice modificări semnificative aduse Notificării noastre privind Confidențialitatea și vom indica în partea de sus a notificării data celei mai recente actualizări. În cazul în care actualizăm prezenta Notificare privind Confidențialitatea, în anumite circumstanțe, vă putem solicita consimțământul

8. Modul în care ne puteți contacta

Dacă vă aflați în SEE sau în Elveția, puteți transmite solicitarea dvs. de a vă exercita drepturile legate de Informațiile dvs. Personale prin intermediul portalului „Datele mele” al Mastercard: https://www.mastercard.ro/public/my-data/gdp-public/ro/personal-data-request.html?locale=ro-ro®ion=EUR ”.  În caz contrar, ne puteți trimite un e-mail la adresa: privacyanddataprotection@mastercard.com

Aflati mai multe:

Mastercard Europe SA este entitatea responsabilă pentru prelucrarea Informațiilor dvs. Personale.
Dacă vă aflați în SEE sau în Elveția, puteți să vă exercitați drepturile cu ușurință prin intermediul portalului „Datele mele” al Mastercard: https://www.mastercard.ro/public/my-data/gdp-public/ro/personal-data-request.html?locale=ro-ro®ion=EUR ” .  Puteți transmite o solicitare de a vă exercita drepturile sau ne puteți adresa orice întrebări, comentarii sau plângeri referitoare la prezenta Notificare privind Confidențialitatea sau la practicile noastre de confidențialitate prin trimiterea prin e-mail la adresa privacyanddataprotection@mastercard.com, sau ne puteți scrie la adresa:

Responsabil cu Protecția Datelor
Mastercard Europe SA
Chaussée de Tervuren 198A
B-1410 Waterloo
Belgia

Pentru mai multe informații privind practicile de confidențialitate ale Mastercard în alte contexte, vă rugăm să vizitați Notificarea Globală privind Confidențialitatea disponibilă la adresa: https://www.mastercard.ro/ro-ro/despre-mastercard/ce-facem/confidentialitate.html  

Pentru toate celelalte solicitări privind cardul Mastercard și achiziția dvs., trebuie să contactați banca emitentă sau comerciantul participant. Mai multe informații cu privire modul de contactare a acestora pot fi găsite pe site-urile lor respective.