DESCARCA APLICATIA MOBILA

PREMII FASHION DAYS

Pentru toate astea, ai PRETURI SPECIALE sa mizezi pe acele outfituri in care experientele si aspiratiile tale prind si mai mult contur.

INTRA IN SHOP

© 2001- 2018 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

© 2001- 2018 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

Imbraca-te pentru viata pe care ti-o doresti de la un touch distanta!   DESCARCA APLICATIA mobila si bucura-te de cumparaturi rapide si eficiente!

p.s.: Daca vrei sa nu-ti scape chiar nimic, urmareste-ne zilnic!

© 2001- 2018 Dante International

© 2001- 2018 Dante International

ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ >ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ >
FÉRKIAKNAK

Ha megtaláltad a számodra ideális lábbelit, akkor biztos léptekkel haladhatsz a siker felé!

© 2001- 2022 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

© 2001- 2022 Dante International, CUI: 14399840, Reg. Com. J40/372/2002

Intre timp, urmareste-ne zilnic!

1

3

facebook
youtube
instagram

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfasurarea campaniei “De OUT OF OFFICE SALE, plateste cu Mastercard” initiat de DANTE INTERNATIONAL S.A, si se adreseaza unei anumite categorii de participanti (anume desemnata) reprezentand o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei Campanii:

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei „De OUT OF OFFICE SALE, plateste cu Mastercard” (denumita in continuare “Campania”) este: DANTE INTERNATIONAL S.A. cu sediul in Bucuresti, Sos. Virtutii nr.148, E47, sector 6, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Ilfov cu J40/372/2002, CUI RO14399840, (denumit in continuare “Organizatorul”) reprzentata de Andrei Chirila – Director Marketing

1.2Campania se va derula sub imperiul prezentului regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.

1.3. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul este intocmit si este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, pe siteul www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days.

2. DURATA CAMPANIEI SI ARIA DE DESFASURARE

2.1 Campania “De OUT OF OFFICE SALE, plateste cu Mastercard” se va desfasura in perioada 20 iunie 2022, ora 7:00 – 10 iulie 2022, ora 23.59. Campania se desfasoara pe site-ul www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days.

3. PARTICIPANTI SI PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

3.1 La aceasta Campanie pot participa atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, cu exceptia clientilor incadrati ca fiind de tip reseller care:
  -   plaseaza o comanda in perioada Campaniei si o achita cu cardul Mastercard sau Maestro
Campania se adreseaza utilizatorilor ce au varsta de 18 ani implinita la data inceperii Campaniei. Nu au dreptul de participare la aceasta Campanie angajatii Organizatorului, angajatii Mastercard, precum si sotul/sotia si rudele pana la gradul 4 ai acestora.

3.2.   Persoanele care doresc sa participe la Campanie trebuie sa fie titulare ale unui card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial) emis in Romania de o Banca Participanta, indiferent de moneda cardului si sa efectueze cel putin o tranzactie cu cardul Mastercard sau Maestro in conditiile pct.3.1., in perioada Campaniei, pe siteul www.fashiondays.ro sau in aplicatia de mobil Fashion Days.

3.3.  Participa la Campanie produsele din oferta Organizatorului de pe site-ul www.fashiondays.ro sau din aplicatia de mobil Fashion Days.

4. BANCI PARTICIPANTE

La aceasta Campanie  participa orice card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial),  emis in Romania de catre urmatoarele banci participante, (denumite in continuare in mod individual "Banca Participanta" si colectiv "Bancile Participante").

•BANCA TRANSILVANIA SA
•RAIFFEISEN BANK SA
•BANCA COMERCIALA ROMANA SA
•BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
•BRD FINANCE
•UNICREDIT BANK SA
•UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN SA
•CREDIT EUROPE BANK
•GARANTI BBVA ROMANIA
•ALPHA BANK ROMANIA SA
•CEC BANK SA
•OTP BANK
•LIBRA BANK
•PATRIA BANK
•BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti
•IDEA BANK SA
•CREDIT AGRICOLE BANK ROMANIA SA
•BANCA ROMANEASCA SA
•ALIOR BANK SA Varsovia - Sucursala Bucuresti
•FIRST BANK SA
•TECHVENTURES BANK S.A.
•SPEED TRANSFER FINANCIAR SA
•Banca Romana De Credite Si Investitii S.A.
•DiPocket Limited
•Banca Comerciala Intesa SanPaolo Romania S.A.
•BT Direct IFN

5. MECANISMUL CAMPANIEI

La fiecare comanda care indeplineste conditiile prevazute la pct. 3.1. de mai sus, efectuata si achitata in perioada 20 iunie 2022, ora 7:00 – 10 iulie 2022, ora 23.59, cumparatorii participa automat la tragerea la sorti finala pentru cele 10 (zece) vouchere in valoare individuala de 1000 (o mie) lei si pentru premiul cel mare, un voucher de calatorie in valoare de 20,000 (douazeci de mii) lei.
Utilizarea voucherelor oferite in cadrul Campaniei se va face conform conditiilor prezentate la punctul 6 de mai jos.

6. PREMIIILE CAMPANIEI SI ACORDAREA ACESTORA

 6.1.     Valoarea totala a premiilor este de 30,000 (treizeci de mii) lei. Premiile constau in 10 (zece) vouchere valorice de cumparaturi, fiecare in valoare de 1000 (o mie) lei, valabile pe www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days si in 1 (un) voucher de calatorie in valoare de 20,000 (douazeci de mii) lei, valabil la agentia de turism Go Travel. Valoarea voucherelor include TVA.
6.2.       Voucherele valabile pe www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days vor putea fi folosite o singura data, integral, in termen de 30 (treizeci) de zile de la comunicarea codului de cupon. Codul de cupon se va transmite castigatorilor, in format electronic, la adresa de e-mail asociata contului de client Fashion Days. Pentru a putea fi utilizat, trebuie introdus codul unic al voucherului valoric de cumparaturi la sectiunea aferenta din noua comanda generata.
Voucherul valoric de cumparaturi nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri/beneficii. Voucherul utilizat sau neutilizat nu se returneaza si nu poate fi reportat.
Premiul va fi transmis castigatorilor in maximum 15 (cincisprezece) zile de la tragerea la sorti, prin email.
Voucherele Fashion Days primite in cadrul acestei Campanii nu pot fi cumulate cu alte vouchere primite din partea Organizatorului. In cazul returului integral, voucherul se va reporta in contul clientului. Daca participantul returneaza partial o comanda, voucherul nu se va reporta.
Voucherul utilizat, chiar si partial, nu mai poate fi folosit pentru noi achizitii, fiind anulat la momentul utilizarii. Voucherele emise in cadrul acestei Campanii nu sunt transmisibile.
6.3.       Voucherul de calatorie in valoare de 20,000 (douazeci de mii) lei este valabil pentru achizitia unui pachet de calatorie pentru 2 persoane de la agentia de turism Go Travel. Voucherul are o valabilitate de 12 luni si nu este transmisibil. In cazul in care castigatorul alege un pachet de calatorie al carui pret depaseste valoarea voucherului, va achita diferenta. Daca valoarea pachetului de calatorie ales este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta va putea fi valorificata in limita a maxim doua calatorii, cu conditia de a se incadra in perioada de valabilitate (returul din ultima deplasare sa fie in cadrul valabilitatii mentionate pe voucher).
Voucherul de calatorie se aplica numai pentru servicii de turism si nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri/beneficii. Voucherul utilizat sau neutilizat nu se returneaza si nu poate fi reportat.
Premiul va fi comunicat castigatorilor in maximum 15 (cincisprezece) zile de la tragerea la sorti, prin email.
 6.4.  Castigatorii nu vor efectua nicio alta plata suplimentara si nu va suporta alte costuri suplimentare, cu exceptia celor prevazute de lege.
 6.5. Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli ulterior punerii castigatorului in posesia premiului.
 6.6 In situatia descoperirii de catre Organizator a unei/unor fraude, acesta este in drept a elimina participantul care a fraudat.
  6.7.Fiecare tranzactie efectuata cu un card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial), in perioada Campaniei si in acord cu dispozitiile prezentului Regulament,  pe siteul www.fashiondays.ro si in aplicatia Fashion Days reprezinta cate o inscriere in Campanie, deci o sansa la tragerea la sorti. Mai multe tranzactii reprezinta mai multe sanse la tragerea la sorti. Prezenta Campanie poate fi prelungita de catre Organizator.

7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

7.1. Tragerea la sorti finala pentru cele 11 vouchere va fi efectuata in data de 20.07.2022, prin intermediul aplicatiei random org.
7.2.  In cadrul tragerilor la sorti, pentru fiecare potential castigator extras, se va trage la sorti cate o rezerva.

8. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul www.fashiondays.ro.

9. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

In orice situatie de forta majora sau caz fortuit care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea regulamentului si continuarea campaniei „De OUT OF OFFICE SALE, plateste cu Mastercard” Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

10. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate fi intrerupta, modificata, suspendata sau poate inceta in orice moment in cazul in care Organizatorul decide. De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Orice actiune dintre cele enumerate anterior va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea pe website-ul www.fashiondays.ro.

11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la această Campanie, Participanții sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate în scopul organizării și desfășurării Campaniei de catre Organizator in calitate de operator de date si de catre SC SUNMEDAIR TRAVEL & TOURISM SERVICES SRL | RO 13683142 | J40/1161/2001 | Sediu Social: Alexandru Paulescu 31, 021543, Bucharest, RO in calitate de imputernicit pentru prelucrarea datelor castigatorului marelui premiu.
Participantul la Campanie în calitate de persoană vizată are, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, următoarele drepturi: dreptul de acces,  dreptul la rectificare, dreptul la ștergere,  dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor,  dreptul de a obiecta și dreptul de a se adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
Datele prelucrate pot fi comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată și autorităților abilitate prin lege să le primească.
Pentru orice informații sau solicitări de exercitare a drepturilor dumneavoastră referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți contacta prin:
•Transmiterea unui e-mail la adresa: data.protection@fashiondays.com sau
•Transmiterea solicitării prin curier / poștă, la adresa Șoseaua București-Nord, Nr. 15-23, parcul de birouri Swan, clădirea Windsor, etaj 5, Voluntari, județul Ilfov, în atenția Responsabilului cu protecția datelor

12. LITIGII

In   eventualitatea   unei   dispute   asupra   validitatii   unui voucher, decizia   comisiei   desemnate   de   catre Organizator este definitiva.
Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

13. CONTESTATII

Cererea scrisa a participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa la sediul Organizatorului in termen de maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la primirea voucherului, orice sesizare in acest sens, depusa dupa trecerea termenului de mai sus fiind considerata nula de drept. Intervalul urmator de 15 (cincisprezece) zile calendaristice este destinat solutionarii eventualelor contestatii care ar putea fi formulate conform celor mentionate anterior.

14. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte indreptate impotriva si la adresa Organizatorului sau a partenerilor acestuia, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv dar fara a se limita la descalificarea participantilor la Campanie.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la aceasta Campanie din cauza unor erori de software sau datorita unor cauze care nu depind direct de Organizatorul, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet s.a.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea utilizarii/primirii unui voucher, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a clientului / participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.
Prezentul regulament de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, care poate fi solicitat la adresa de corespondenta a Organizatorului din Swan Office Park, Windsor Building, Sos. Bucuresti- Nord nr. 15-23, etaj 5 077190 Voluntari, Ilfov, se regaseste pe website-ul www.fashiondays.ro.

Organizatorul Campaniei „De OUT OF OFFICE SALE, plateste cu Mastercard”

DANTE INTERNATIONAL S.A.


REGULAMENTUL CAMPANIEI
“De OUT OF OFFICE SALE, plateste cu Mastercard”

Perioada Campaniei:
20 iunie – 10 iulie 2022

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfasurarea campaniei “De Out Of Office SALE, plateste cu Mastercard” initiat de DANTE INTERNATIONAL S.A, si se adreseaza unei anumite categorii de participanti (anume desemnata) reprezentand o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei Campanii:

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei „De Out Of Office SALE, plateste cu Mastercard” (denumita in continuare “Campania”) este: DANTE INTERNATIONAL S.A. cu sediul in Bucuresti, Sos. Virtutii nr.148, E47, sector 6, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Ilfov cu J40/372/2002, CUI RO14399840, (denumit in continuare “Organizatorul”) reprzentata de Andrei Chirila – Director Marketing

1.2Campania se va derula sub imperiul prezentului regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.

1.3. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul este intocmit si este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, pe siteul www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days.

2. DURATA CAMPANIEI SI ARIA DE DESFASURARE

2.1 Campania “De Out Of Office SALE, plateste cu Mastercard” se va desfasura in perioada 20 iunie 2022, ora 7:00 – 10 iulie 2022, ora 23.59. Campania se desfasoara pe site-ul www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days.

3. PARTICIPANTI SI PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

3.1 La aceasta Campanie pot participa atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, cu exceptia clientilor incadrati ca fiind de tip reseller care:
  -   plaseaza o comanda in perioada Campaniei si o achita cu cardul Mastercard sau Maestro
Campania se adreseaza utilizatorilor ce au varsta de 18 ani implinita la data inceperii Campaniei. Nu au dreptul de participare la aceasta Campanie angajatii Organizatorului, angajatii Mastercard, precum si sotul/sotia si rudele pana la gradul 4 ai acestora.

3.2.   Persoanele care doresc sa participe la Campanie trebuie sa fie titulare ale unui card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial) emis in Romania de o Banca Participanta, indiferent de moneda cardului si sa efectueze cel putin o tranzactie cu cardul Mastercard sau Maestro in conditiile pct.3.1., in perioada Campaniei, pe siteul www.fashiondays.ro sau in aplicatia de mobil Fashion Days.

3.3.  Participa la Campanie produsele din oferta Organizatorului de pe site-ul www.fashiondays.ro sau din aplicatia de mobil Fashion Days.

4. BANCI PARTICIPANTE

La aceasta Campanie  participa orice card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial),  emis in Romania de catre urmatoarele banci participante, (denumite in continuare in mod individual "Banca Participanta" si colectiv "Bancile Participante").

•BANCA TRANSILVANIA SA
•RAIFFEISEN BANK SA
•BANCA COMERCIALA ROMANA SA
•BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
•BRD FINANCE
•UNICREDIT BANK SA
•UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN SA
•CREDIT EUROPE BANK
•GARANTI BBVA ROMANIA
•ALPHA BANK ROMANIA SA
•CEC BANK SA
•OTP BANK
•LIBRA BANK
•PATRIA BANK
•BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti
•IDEA BANK SA
•CREDIT AGRICOLE BANK ROMANIA SA
•BANCA ROMANEASCA SA
•ALIOR BANK SA Varsovia - Sucursala Bucuresti
•FIRST BANK SA
•TECHVENTURES BANK S.A.
•SPEED TRANSFER FINANCIAR SA
•Banca Romana De Credite Si Investitii S.A.
•DiPocket Limited
•Banca Comerciala Intesa SanPaolo Romania S.A.
•BT Direct IFN

5. MECANISMUL CAMPANIEI

La fiecare comanda care indeplineste conditiile prevazute la pct. 3.1. de mai sus, efectuata si achitata in perioada 20 iunie 2022, ora 7:00 – 10 iulie 2022, ora 23.59, cumparatorii participa automat la tragerea la sorti finala pentru cele 10 (zece) vouchere in valoare individuala de 1000 (o mie) lei si pentru premiul cel mare, un voucher de calatorie in valoare de 20,000 (douazeci de mii) lei.
Utilizarea voucherelor oferite in cadrul Campaniei se va face conform conditiilor prezentate la punctul 6 de mai jos.

6. PREMIIILE CAMPANIEI SI ACORDAREA ACESTORA

 6.1.     Valoarea totala a premiilor este de 30,000 (treizeci de mii) lei. Premiile constau in 10 (zece) vouchere valorice de cumparaturi, fiecare in valoare de 1000 (o mie) lei, valabile pe www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days si in 1 (un) voucher de calatorie in valoare de 20,000 (douazeci de mii) lei, valabil la agentia de turism Go Travel. Valoarea voucherelor include TVA.
6.2.       Voucherele valabile pe www.fashiondays.ro si in aplicatia de mobil Fashion Days vor putea fi folosite o singura data, integral, in termen de 30 (treizeci) de zile de la comunicarea codului de cupon. Codul de cupon se va transmite castigatorilor, in format electronic, la adresa de e-mail asociata contului de client Fashion Days. Pentru a putea fi utilizat, trebuie introdus codul unic al voucherului valoric de cumparaturi la sectiunea aferenta din noua comanda generata.
Voucherul valoric de cumparaturi nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri/beneficii. Voucherul utilizat sau neutilizat nu se returneaza si nu poate fi reportat.
Premiul va fi transmis castigatorilor in maximum 15 (cincisprezece) zile de la tragerea la sorti, prin email.
Voucherele Fashion Days primite in cadrul acestei Campanii nu pot fi cumulate cu alte vouchere primite din partea Organizatorului. In cazul returului integral, voucherul se va reporta in contul clientului. Daca participantul returneaza partial o comanda, voucherul nu se va reporta.
Voucherul utilizat, chiar si partial, nu mai poate fi folosit pentru noi achizitii, fiind anulat la momentul utilizarii. Voucherele emise in cadrul acestei Campanii nu sunt transmisibile.
6.3.       Voucherul de calatorie in valoare de 20,000 (douazeci de mii) lei este valabil pentru achizitia unui pachet de calatorie pentru 2 persoane de la agentia de turism Go Travel. Voucherul are o valabilitate de 12 luni si nu este transmisibil. In cazul in care castigatorul alege un pachet de calatorie al carui pret depaseste valoarea voucherului, va achita diferenta. Daca valoarea pachetului de calatorie ales este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta va putea fi valorificata in limita a maxim doua calatorii, cu conditia de a se incadra in perioada de valabilitate (returul din ultima deplasare sa fie in cadrul valabilitatii mentionate pe voucher).
Voucherul de calatorie se aplica numai pentru servicii de turism si nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri/beneficii. Voucherul utilizat sau neutilizat nu se returneaza si nu poate fi reportat.
Premiul va fi comunicat castigatorilor in maximum 15 (cincisprezece) zile de la tragerea la sorti, prin email.
 6.4.  Castigatorii nu vor efectua nicio alta plata suplimentara si nu va suporta alte costuri suplimentare, cu exceptia celor prevazute de lege.
 6.5. Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli ulterior punerii castigatorului in posesia premiului.
 6.6 In situatia descoperirii de catre Organizator a unei/unor fraude, acesta este in drept a elimina participantul care a fraudat.
  6.7.Fiecare tranzactie efectuata cu un card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial), in perioada Campaniei si in acord cu dispozitiile prezentului Regulament,  pe siteul www.fashiondays.ro si in aplicatia Fashion Days reprezinta cate o inscriere in Campanie, deci o sansa la tragerea la sorti. Mai multe tranzactii reprezinta mai multe sanse la tragerea la sorti. Prezenta Campanie poate fi prelungita de catre Organizator.

7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

7.1. Tragerea la sorti finala pentru cele 11 vouchere va fi efectuata in data de 20.07.2022, prin intermediul aplicatiei random org.
7.2.  In cadrul tragerilor la sorti, pentru fiecare potential castigator extras, se va trage la sorti cate o rezerva.

8. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul www.fashiondays.ro.

9. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

In orice situatie de forta majora sau caz fortuit care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea regulamentului si continuarea campaniei „De Out Of Office SALE, plateste cu Mastercard” Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

10. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate fi intrerupta, modificata, suspendata sau poate inceta in orice moment in cazul in care Organizatorul decide. De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Orice actiune dintre cele enumerate anterior va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea pe website-ul www.fashiondays.ro.

11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la această Campanie, Participanții sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate în scopul organizării și desfășurării Campaniei de catre Organizator in calitate de operator de date si de catre SC SUNMEDAIR TRAVEL & TOURISM SERVICES SRL | RO 13683142 | J40/1161/2001 | Sediu Social: Alexandru Paulescu 31, 021543, Bucharest, RO in calitate de imputernicit pentru prelucrarea datelor castigatorului marelui premiu.
Participantul la Campanie în calitate de persoană vizată are, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, următoarele drepturi: dreptul de acces,  dreptul la rectificare, dreptul la ștergere,  dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor,  dreptul de a obiecta și dreptul de a se adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
Datele prelucrate pot fi comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată și autorităților abilitate prin lege să le primească.
Pentru orice informații sau solicitări de exercitare a drepturilor dumneavoastră referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți contacta prin:
•Transmiterea unui e-mail la adresa: data.protection@fashiondays.com sau
•Transmiterea solicitării prin curier / poștă, la adresa Șoseaua București-Nord, Nr. 15-23, parcul de birouri Swan, clădirea Windsor, etaj 5, Voluntari, județul Ilfov, în atenția Responsabilului cu protecția datelor

12. LITIGII

In   eventualitatea   unei   dispute   asupra   validitatii   unui voucher, decizia   comisiei   desemnate   de   catre Organizator este definitiva.
Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

13. CONTESTATII

Cererea scrisa a participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa la sediul Organizatorului in termen de maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la primirea voucherului, orice sesizare in acest sens, depusa dupa trecerea termenului de mai sus fiind considerata nula de drept. Intervalul urmator de 15 (cincisprezece) zile calendaristice este destinat solutionarii eventualelor contestatii care ar putea fi formulate conform celor mentionate anterior.

14. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte indreptate impotriva si la adresa Organizatorului sau a partenerilor acestuia, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv dar fara a se limita la descalificarea participantilor la Campanie.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la aceasta Campanie din cauza unor erori de software sau datorita unor cauze care nu depind direct de Organizatorul, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet s.a.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea utilizarii/primirii unui voucher, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a clientului / participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.
Prezentul regulament de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, care poate fi solicitat la adresa de corespondenta a Organizatorului din Swan Office Park, Windsor Building, Sos. Bucuresti- Nord nr. 15-23, etaj 5 077190 Voluntari, Ilfov, se regaseste pe website-ul www.fashiondays.ro.

Organizatorul Campaniei „De Out Of Office SALE, plateste cu Mastercard”

DANTE INTERNATIONAL S.A.


REGULAMENTUL CAMPANIEI "De OUT OF OFFICE SALE plateste cu Mastercard" 

Perioada Campaniei: 
20 iunie – 10 iulie 2022

Castiga un voucher pentru o vacanta de Craciun in valoare de 20.000 lei, valabil 12 luni.

Alte premii: 10 vouchere de 1000 lei.

INTRA IN CONCURSINTRA IN CONCURS